Florin Ristei s-a luat după Dani Oțil. „E mișto! Eu am vrut de mult…”

Florin Ristei s-a luat după Dani Oțil. „E mișto! Eu am vrut de mult…”
Florin Ristei a intrat în lumea afacerilor și reușește să facă bani frumoși din investiția făcută în perioada pandemiei.

La început a crezut că va pierde tot ce a investit, dar în timp lucrurile s-au aranjat pentru Florin Ristei și e mândru de ce a făcut.

Florin Ristei s-a luat după Dani Oțil. „E mișto! Eu am vrut de mult…”

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Florin Ristei a mărturisit că este o persoană care nu aruncă cu banii. Dovadă stă investiția pe care a făcut-o în pandemie. E vorba de un restaurant situat în buricul Bucureștiului, pe care l-a deschis alături de doi prieteni. Când restricțiile erau în floare, pierderile au fost destul de mari, dar când restricțiile s-au relaxat, astrele s-au aliniat și pentru cântăreț. Mai ales că au început și petrecerile exclusiviste.

„Am zis măcar un pic… dacă nu se permitea și noaptea”

”Sunt acționar de restaurant. Am a treia parte. E mișto! Eu am vrut de mult… Am doi prieteni. Mi-au propus să facem asta. Nu se cântă acolo. E la ultimul etaj al magazinului București. E chiar la bulevard.

Se vede și Casa Poporului, Intercontinental. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021. Noi ne apucasem de el înainte de pandemie și ne-a prins cu el terminat. Am zis măcar un pic… dacă nu se permitea și noaptea. Am zis să înțeleagă lumea că acolo se și mănâncă. La început am făcut o poveste, un concept… n-am mers, evident. «Cartofi prăjiți aveți? Aaa, bine! Plec!».

„De când s-a dat drumul la pandemie… e măcel”

Am încercat ceva mai sofisticat, altfel. Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel! Am băgat acum că la 3 să plece toată lumea. La 3 se aprinde lumina, se oprește muzica.

Poți să mai stai să îți termini băutura cu muzică mai încet. Să stai după ultimul bețiv până la 6 dimineața… să tragă de o apă, numai, gata! Mie mi-a plăcut că în pandemie se opreau la 2 evenimentele. Eu zic că de la 22 la 3 este de ajuns”, s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: instagram