Dani Oțil a spus tot ce nu a știut nimeni. Ce a făcut cu Gabriela la prima întâlnire

Dani Oțil a spus tot ce nu a știut nimeni. Ce a făcut cu Gabriela la prima întâlnire
Din 2019 Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt împreună și fac un cuplu de invidiat. În plus, micuțul lor i-a făcut mai fericiți, întregind familia.

Când s-a îndrăgostit de Gabriela, nu știa cum vor evolua lucrurile, dar a știut că e femeia vieții lui.

Dani Oțil a spus tot ce nu a știut nimeni. Ce a făcut cu Gabriela la prima întâlnire

E pentru prima dată când Dani Oțil vorbește de așa ceva. Vedeta și-a amintit de momentul primei întâlniri cu fotomodelul și spune că prima seară petrecută cu ea nu o va uita niciodată. Sigur că există și un motiv bine întemeiat. Iubirea era atât de mare încât nici unul nu a fost atent la rețeta de clătite, așa că s-au făcut în cantități industriale. Și Dani s-a văzut pus în situația de a mânca aproape 100 de clătite.

„A luat cântarul, a pus pe el două pungi de făină, s-a făcut un mușuroi”

”Eu am cântar de bucătarie acasă. Îmi aduc aminte că jumătatea mea, prima oară când am gătit împreună, nu știam că o s-o iau de nevastă. A luat cântarul, a pus pe el două pungi de făină, s-a făcut un mușuroi, și a zis: ‘Bă, Dani, nu ajung la 200 de grame, cât scrie în rețetă’ și așa am mâncat 98 de clătite, pentru că 2 era de la kilograme, nu de la sute de grame”, a povestit amuzat, prezentatorul.

Declarații în loc de cadouri

Motivând că buzunarul s-a golit, Dani Oțil s-a gândit ca în februarie și martie, luna când doamnele primesc cadouri, să le înlocuiască cu declarații de dragoste. Nu știe dacă va scăpa, dar măcar încearcă. Dovadă stă și ultima postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare: ”Spiderman e pistol cu capse. Eu am copil cu fata din filmul meu”. Oare Gabriela se va lăsa dusă de aburii dragostei și-l va scuti pe Dani de corvoada darurilor? Greu de crezut când ai acasă un bărbat atât de valoros.

Sursă foto: instagram