Dani Oțil, dat pe spate de cadoul primit de la Gabriela de ziua lui

Dani Oțil, dat pe spate de cadoul primit de la Gabriela de ziua lui
24 august este o zi cu totul specială pentru Dani Oțil. Prezentatorul și-a serbat ziua de naștere, iar Gabriela l-a surprins plăcut.

Dani Oțil și-a serbat ziua de naștere acasă, în familia, iar soția a avut grijă să-l impresioneze.

Dani Oțil, dat pe spate de cadoul primit de la Gabriela de ziua lui

Este pentru prima dată când Dani Oțil își serbează ziua de naștere din postura de tătic și e foarte fericit. În plus, nu s-a așteptat ca Gabriela să-i facă o asemenea surpriză. Prezentatorul a primit un tort spectaculos, cu o motocicletă, în care erau două păpuși, un motociclist și o blondă, dar și o cheie și un șurub.

Și ca tacâmul să fie complet, Gabriela i-a cântat și la mulți ani. Cu Tiago în brațe, Dani și-a primit cadoul bucuros, apoi și-a întrebat fiul: „Tati, cine e blonda, vreau să știu…?! Că ăsta de pe scuter știu cine e… Ce drăguț! (…) Mulțumesc!”, a spus Dani Oțil. La scurt timp, Gabriela a postat și ea o imagine cu Dani și i-a mai urat odată la mulți ani.

La un pas de divorț?

Nu demult, Dani a vorbit despre un episod neplăcut în care soția sa a fost la un pas să-i ceară divorțul. Toată povestea a început de la un serial la care cei doi soți se uitau într-o seară.

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial.

Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai? Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp.

Și ea a zis: Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată. Iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.”, a spus prezentatorul, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Sursă foto: instagram