Nora lui Liviu Dragnea spune adevărul despre divorțul de fiul politicianului. S-a cuplat cu nașul lor?

Nora lui Liviu Dragnea spune adevărul despre divorțul de fiul politicianului. S-a cuplat cu nașul lor?
S-au adeverit zvonurile privind divorțul fiului lui Liviu Dragnea de frumoasa Gina. Iată ce s-a întâmplat între cei doi.

Băiatul lui Liviu Dragnea este un bărbat liber. El și fosta soție și-au spus adio și nu mai e cale de întoarcere.

Nora lui Liviu Dragnea spune tot adevărul despre divorțul de fiul politicianului

Într-un interviu oferit pentru Cancan, Gina, fosta noră a lui Liviu Dragnea a recunoscut despărțirea de Valentin Dragnea și a povestit ce se întâmplă acum între cei doi. Frumoasa brunetă a mărturisit că cei doi și-au spus adio în primăvară, însă totul s-a întâmplat în condiții decente, iar cei doi au rămas în relații bune.

„Ăsta e un subiect destul de delicat pentru noi, despre care am prefera să nu discutăm. E adevărat că noi nu mai formăm un cuplu, încă din primăvară. (…) Din primăvară ne-am separat și în condiții decente. (…) Am rămas în relații bune, comunicăm, ne sunăm, ne ajutăm reciproc atunci când este cazul… noi ne-am înțeles tot timpul bine, la noi lucrurile au decurs civilizat, normal, suntem prieteni și așa vom rămâne. Asta este ceva sigur.

Cât privește reacția fostului politician Liviu Dragnea, ea spune că familiile au fost lângă ei și nu le-au impus nimic: „Familiile ne susțin și v-am spus că am rămas în relații bune și noi și familiile, așa e normal, așa e civilizat, atât pot să vă spun”.

Gina, într-o relație cu nașul?

Cu ceva timp în urmă, sursele spuneau că problemele dintre Valentin și Gina ar fi început chiar de la începutul căsniciei. În plus, s-au auzit zvonuri cum că tânăra ar avea o relație cu nașul de cununie.

“Problemele din relație au început încă de la începutul căsniciei.

Ei stau separat de doi ani, el s-a ocupat de afacerile familiei. Ea stă singură în București, nu mai vrea să se ducă unde stă el. El e la casa lui Dragnea. Nu se mai comportă că un cuplu normal. Ea ar avea o relație de aproape doi ani cu nașul. Se plânge de bărbatul ei, se certau grav. În ultima vreme a fost cu certuri urâte, în public.”, au declarat surse apropiate cuplului pentru Click.

Gina Alexandra nu se sfiește să-și expună formele pe rețelele de socializare

Despărțirea de băiatul lui Liviu Dragnea se pare că i-a priit Ginei Alexandra, care arată mai bine ca niciodată. Și dacă se ferește cât mai mult de ochii presei, tânăra nu ratează nici o ocazie să-și arate trupul pe rețelele de socializare, unde apare în ținute provocatoare. Nu demult, ea a postat o fotografie în care poartă un compleu negru, cu buricul la vedere. Internauții au constatat că Gina are cu ce să se mândrească, având un bust pe care și l-ar dori multe femei și buze perfecte.

Sursă foto: cancan, instagram