Dani Oțil i-a tăiat moțul lui Tiago. E incredibil ce obiect a luat micuțul de pe tavă. I-a făcut în ciudă prezentatorului

Dani Oțil i-a tăiat moțul lui Tiago. E incredibil ce obiect a luat micuțul de pe tavă. I-a făcut în ciudă prezentatorului
9 septembrie a fost o zi cu multă bucurie pentru familia lui Dani Oțil. Prezentatorul și Gabriela i-au făcut petrecere lui Tiago, care a împlinit un anișor.

Gabriela și Dani Oțil sunt cei mai fericiți părinți, iar ziua Sfintei Ana a fost una deosebită pentru cei doi.

Dani Oțil i-a tăiat moțul lui Tiago. E incredibil ce obiect a luat micuțul de pe tavă. I-a făcut în ciudă prezentatorului

Dani și Gabriela au ales să-i facă lui Tiago o petrecere așa cum scrie la carte, unde au fost invitați cei mai buni prieteni, într-un loc deosebit din București. Ca și la cununia civilă, Dani a ales să aibă în jur de 40 de invitați, oameni apropiați sufletului său, printre care Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, sau Monica Munteanu. Ca și tematică, a fost aleasă jungla și toată lumea a fost plăcut surprinsă. De altfel și tortul a fost cu totul deosebit, fiind decorat tot cu animale sălbatice, extrem de drăguțe.

„Suntem profesioniști, facem evenimente de profil. (…) Din 10 telefoane am făcut totul. Dar nu e o petrecere sofisticată. Suntem 40 de oameni, numai colegi, și 2-3 prieteni. Moțul nu este pentru copii. Pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată. Știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul. La un moment dat o să apară și el.”, a declarat Dani Oțil, potrivit spynews.ro.

„Mi-aș dori însă, să nu fie prost ca tatăl lui”

Potrivit tradiției, a fost aleasă o tavă pe care au fost puse mai multe obiecte, din care micuțul urma să aleagă, iar ceea ce-i va face cu ochiul copilului va influența cariera și destinul. Se pare că băiatul îi va călca pe urme, chiar dacă Dani nu și-ar dori așa ceva, pentru că primul lucru pe care l-a luat de pe tăviță a fost microfonul.

„Nu știu ce este prostia asta cu tava. Cred că o să avem tavă, dar nu m-am ocupat eu. Din punctul meu de vedere, să facă orice. Atâta timp cât face foarte mulți bani, cântă la pian, harpă, flaut și clarinet, călărește, nu mă interesează. Eu vreau să fie un om care, ca și mine, știe un pic din toate. Nu cred că va excela în ceva anume. Nu văd în el vreo Simona Halep sau vreun Gică Hagi. Pentru că nu am fost eu educat așa.

Ai mei au încercat să mă învețe câte un pic din fiecare și să mă descurc. Deci cred că îl duc pe drumul ăsta. De pe tavă chiar nu mă interesează ce alege. Mi-aș dori însă, să nu fie prost ca tatăl lui. La 42 de ani să se trezească la 6 dimineața ca să muncească. Aș vrea ca el să trăiască o viață mai confortabil”, a spus prezentatorul.

Ce ținută a ales Gabriela

Frumoasa Gabriela a ales să poarte o rochiță în nuanțe de verde pal, scurtă în față și lungă în spate, cu volane, la care a asortat o pereche de sandale fără toc. Deși e foarte puțin văzut în asemenea ipostaze, Dani și-a dansat nevasta în aplauzele invitaților. La eveniment a fost invitată și o formație care i-a încântat pe cei prezenți cu melodiile lor, iar Gabriela, plină de euforie, și-a unduit trupul pe manele și a băut shot-uri cu fetele.

Sursă foto: instagram