Dani Oțil și Gabriela s-au hotărât ce nume va purta Cârcel. Tăticul încă nu l-a declarat

Dani Oțil și Gabriela s-au hotărât ce nume va purta Cârcel. Tăticul încă nu l-a declarat
De câteva zile de când a venit pe lume, bebelușul lui Dani Oțil și al Gabrielei le-a schimbat viața părinților, care sunt în extaz.

S-au gândit, s-au sucit și, într-un final, Dani și Gabriela au ajuns la o concluzie în ceea ce privește numele micuțului.

Dani Oțil și Gabriela s-au hotărât ce nume va purta Cârcel. Tăticul încă nu l-a declarat

Fericire mare în familia lui Dani Oțil de când micuțul a venit pe lume. Doar că nici până în acest moment tăticul nu s-a dus să-l declare. El i-a mărturisit zâmbind colegului Răzvan Simion că are la dispoziție 14 zile, așa că nu se grăbește. Cât privește numele lui Cârcel, Dani a mărturisit că și-a dorit să aibă unul singur, însă a cedat în fața soției. Așa că bebe va purta două nume. Iar unul dintre acestea are patru cifre.

Busu, Neti, Lora, Cove…

Momentul n-a putut trecut cu vederea de Răzvan: „Nu-mi spune că i-ai pus Dani Oțil Jr!?”. Tăticul a preferat să nu spună nici un cuvânt, însă a zâmbit, lăsând loc de multe comentarii. Imediat, ceilalți colegi au început să râdă copios și au amintit de nume ale colegilor de la alte televiziuni, respectiv Busu, Neti, Lora, Cove.

Noi credem că poate fi Luca sau Paul, dar…așteptăm confirmarea.

Cum a fost prima noapte cu micuțul

Cu puțin timp în urmă, Dani Oțil le-a explicat prietenilor de pe online și cum a fost prima noapte în calitate de tată.  ”Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de ț**ă, s-a pleoșcăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, a spus prezentatorul pe rețeaua de socializare.

Cuplul își caută bonă

Astăzi, Gabriela a luat legătura și ea cu prietenii din online și le-a explicat acestora că micuțul este cuminte, iar ea se simte foarte bine. Pe de altă parte, soția lui Dani Oțil a spus că a început să caută bonă pentru Cârcel. Așa că cei interesați pot lăsa mai multe informații pe contul de socializare și vor fi contactați.

Sursă foto: instagram