Daniel Onoriu a intrat în anul nou înlăcrimat. Familia e distrusă. Avea doar 23 de ani…

Daniel Onoriu a intrat în anul nou înlăcrimat. Familia e distrusă. Avea doar 23 de ani…
După un 2022 foarte greu, Daniel Onoriu a intrat cu tristețe și în 2023. Fostul pilot și-a pierdut un membru al familiei și e cu sufletul îndurerat.

Daniel Onoriu și familia sa trec prin momente grele. Acesta a anunțat pe contul său de socializare că această veste l-a dat total peste cap. Fiul unuia dintre verii săi a trecut la dreapta Domnului la doar 23 de ani. Daniel Onoriu spune că nu știe care a fost cauza decesului, dar toți sunt în stare de șoc. Băiatul era tot pilot de curse.

“Avea doar 23 de ani și era un copil atât de frumos și cuminte”

“Fiul vărului meu Edu Stan (cel mai bun pilot de curse din România) a murit mai devreme! Avea doar 23 de ani și era un copil atât de frumos și cuminte! Nu știu care a fost cauza decesului, dar din păcate s-a stins!

Dumnezeu să te odihnească în pace, copile! Sunt atât de trist și supărat că s-a întâmplat așa ceva și nu-mi vine să cred că părinții lui și toată familia noastră trece prin așa ceva.”, a scris Daniel Onoriu pe pagina de Facebook. Chiar dacă a fost contactat ulterior de jurnaliști, Onoriu a menționat că nu va da mai multe informații, din respect pentru familia sa.

“Îmi pare foarte rău, eu am iubit-o din toată inima mea pe femeia asta”

După o întreagă telenovelă între el și fosta soție, Isabela, Daniel Onoriu regret enorm despărțirea de cea care i-a fost alături în cele mai grele momente din viață. El a postat un mesaj în acest sens și i-a mulțumit fostei partenere de viață de timpul pe care l-au petrecut împreună.

“Acele greșeli pe care le-am făcut, live-ul acela de pe Facebook, unde am vorbit urât despre ea, acolo n-am fost eu 100%. Îmi pare foarte rău, eu am iubit-o din toată inima mea pe femeia asta. Ea m-a îngrijit, m-a iubit și ea foarte mult, dar uite că ne-am stricat ca doi proști. Eu aș da orice ca să nu fi trecut prin treburile astea.”, a declarat Daniel Onoriu pentru spynews.ro.

Recomandarile noastre