Daniel Onoriu începe din nou războiul: Spune ce lucruri îngrozitoare i-a făcut soția

Daniel Onoriu începe din nou războiul: Spune ce lucruri îngrozitoare i-a făcut soția
După ce a ieșit din spatele gratiilor, Daniel Onoriu a început să vorbească tot mai mult despre fosta. Deși se pare că încă o mai iubește, el susține că a fost șantajat de femeia care i-a fost alături atâția ani.

Situația complicată dintre Daniel Onoriu și Isabela se păstrează și acum. Mai nou, fostul pilot a devenit parcă mai războinic ca niciodată și spune că a fost la un pas să-și piardă casa. Cine i-a pus gând rău? Chiar fosta soție, pe care el spune că nu o va ierta niciodată pentru faptul că l-a aruncat în închisoare. Daniel Onoriu a afirmat că Isabela i-ar fi cerut nu mai puțin de 120.000 de euro ca să-l scoată din spatele gratiilor. După el a refuzat-o, ea s-a făcut nevăzută.

„Și-a vândut bărbatul ei șmecher, dulce, cu cașcaval, cu multe calități pentru un nimeni”

„Cum să îi dau eu jumătate dacă ea nu a venit cu niciun ban, nici nu i-am cunoscut părinții. Eu am bani, eu sunt înstărit, sunt cineva.

Conform legii, după 5 ani, trebuie să îi dai jumătate partenerului și ea a divorțat după 5 ani și jumătate. A așteptat câteva luni și a cerut divorțul. A stat cu mine să-mi ia banii. M-a vândut pentru un distrus. Și-a vândut bărbatul ei șmecher, dulce, cu cașcaval, cu multe calități pentru un nimeni”, a declarat Daniel Onoriu, pentru Cancan.

Nu vrea să-i dea nici un leu din avere

Daniel Onoriu e mai decis ca niciodată să nu-i dea absolut nimic Isabelei din averea pe care a făcut-o și susține că avocații lui știu exact ce să facă în acest sens.

„Am găsit o varianta cu avocații mei și nu îi dau niciun ban. A venit cu nimic, dar a plecat cu trei mașini pline de haine, cu peste 100 de grame de aur și cu diamante. A ieșit din viața mea, dar în inima mea încă mai e. A avut viață de 5 stele cu mine. M-am cumințit pentru ea. De când am luat-o, am zis că nu mai fac păcate”, a mai adăugat fostul pilot.

Recomandarile noastre