Ce se va întâmpla cu averea celebrei Paula Iacob. Milioane de euro rămase „fără stapan”

Ce se va întâmpla cu averea celebrei Paula Iacob. Milioane de euro rămase „fără stapan”
Au trecut câteva zile de când Ruxandra Iacob, fiica Paulei Iacob a plecat să-și întâlnească mama. Nimeni nu a revendicat până în acest moment nimic.

Aproape 10 milioane de euro e posibil să intre în posesia statului dacă nu se va găsi un moștenitor pentru averea avocatei Paula Iacob.

Ce se va întâmpla cu averea celebrei Paula Iacob, după decesul fiicei sale. E incredibil ce a rămas în urma avocatei lui Nicu Ceaușescu

Ruxandra Iacob, Anda, așa cum îi spuneau apropiații a plecat în lumea drepților pe data de 21 noiembrie 2022, în urma unui accident vascular cerebral. Fost medic psihiatru, femeia, care a fost înmormântată duminică la Cimitirul Bellu, a moștenit de la mama sa nu mai puțin de 10 milioane de euro. Bani care e posibil să intre în visteria statului dacă nu apare nici un moștenitor.

E posibil ca toată averea să ajungă în posesia statului

Averea femeii cuprinde terenuri, apartamente, o vilă dar și bijuterii sau obiecte de artă. E vorba de un teren în Sinaia, un teren foarte mare la Snagov. Dar și trei apartamente în Capitală în zona Lizeanu, pe Calea Victoriei și pe bulevardul Titulescu. Avocata a mai avut și o vilă care a fost evaluată la peste 1 milion de euro, pe strada Dobrogeanu Gherea.

De asemenea, Paula Iacob a mai avut tablouri valoroase, semnate de pictori celebri, bijuterii vechi de familie, obiecte de artă, dar și conturi în valută deschise la mai multe bănci.

Paula Iacob a devenit studentă la 16 ani

Într-un interviu mai vechi, Ruxandra povestea că mama sa a devenit studentă la Facultatea de Drept din București la numai 16 ani. Femeia a fost îndrăgostită de meseria sa și a avut foarte mulți prieteni. ”Cred că şi-a dorit până în ultimul moment să-şi reia meseria, viaţa personală, viaţa de familia, petrecerile.

Iubea teatrul, iubea muzica de operă, în casă la noi întotdeauna erau mese cu foarte mulţi oameni, prieteni apropiaţi. Îşi iubea prietenii teribil de mult! Întotdeauna la mesele mari cânta. Erau întotdeauna invitaţi cântăreţi celebri care cântau în cadru intim: Nicolae Herlea, Octavian Naghiu, Ludovic Spiess. Erau prieteni de suflet.

A fost avocat peste 54 de ani

A iubit viaţa, a iubit animalele, a dorit întotdeauna să ajute oamenii necăjiţi, să facă bine. Şi-n această profesie a activat peste 54 de ani. Pentru ea, nu a existat o măsură a vârstei în ani, ci a dorit să dea totul până în ultimul moment, ceea ce a şi făcut”, a povestit Ruxandra Iacob.

Recomandarile noastre