Daniel Onoriu o face praf pe fosta lui iubită, Adina Halas! „L-am spart pe gagicul ei!”

Daniel Onoriu o face praf pe fosta lui iubită, Adina Halas! „L-am spart pe gagicul ei!”
În plin divorț de Isabela, Daniel Onoriu face greșeli peste greșeli. Pe de o parte spune că ar face orice să se întoarcă nevasta, pe de altă parte vorbește despre fostele iubite.

Daniel Onoriu nu știe ce vrea. De data asta, a vorbit despre femeia cu care s-a înțeles cel mai bine în pat. Și nu e vorba de fosta soție, Isabela…

Daniel Onoriu își plânge în pumni după fosta amantă. „A fost iubirea vieții mele! L-am spart pe gagicul ei!”

Pentru prima dată, Daniel Onoriu a pus pe tapet relația pe care a avut-o cu vedeta de televiziune, Adina Halas. Cei doi s-au iubit în tinerețe, iar pilotul a povestit că relația lor a durat un an, dar el era căsătorit în acest timp. Asta nu l-a împiedicat deloc să o numească pe Adina dragostea vieții lui.

„Stiți de ce m-am combinat cu ea? Gagicul ei m-a păcălit la o cursă ilegală”

„O mai țineți minte pe Adina Halas? A fost iubirea vieții mele și ne-am iubit ca nebunii…. Stiți de ce m-am combinat cu ea? Gagicul ei m-a păcălit la o cursă ilegală. Eu aveam -2 pe față, adică… cutia scurtă și ne-am dat pe 400 m. Eu a zis să continuăm până la 1000 m ca să vedem unde începe să mă ajungă.

 

Normal că l-am spart pe 400 m, dar după m-a ajuns și m-a depășit până la 1000 m și uite așa s-a lăudat la toată lumea (caracter ieftin ce ești) și au râs aproape toti bikerii de mine. Ca să mă răzbun, i-am luat gagica și am rămas cu ea fix 1 an! Eram căsătorit atunci și m-a dus forțat la notar să divorțez ca să o iau pe ea. M-am dus și, când am ajuns acolo, i-am tras o vorbă urâtă și am părăsit-o! Ne-am împăcat (n. cu soția) și aia a fost tot!

„Adino, ai fost cea mai frumoasă, cea mai bună la pat și cea mai capabilă”

Adino, ai fost cea mai bună la pat! Adino, ai fost cea mai frumoasă, cea mai bună la pat și cea mai capabilă pentru că erai ascultătoare și făceai tot ce îți spuneam. Uitați-vă și voi cât de frumoasă e… Mă gândesc la tine, baby meu !”, s-a destăinuit Onoriu. Pe de altă parte, fostul sportiv s-a mutat în casa de la Crevedia și tot așteaptă ca fosta soție, Isabela, să revină la gânduri mai bune.

Sursă foto: Instagram