Ruby vrea să-și ducă bunica în Grădina Raiului. „Îi este teamă că poate o ard, cum am făcut cu pisicul”

Ruby vrea să-și ducă bunica în Grădina Raiului. „Îi este teamă că poate o ard, cum am făcut cu pisicul”
Ruby și bunica sa fac un duo imbatabil și nu pot trăi una fără cealaltă. Vedeta a făcut dezvăluiri de suflet.

Viața lui Ruby alături de mamaie e dulce și ar da orice să rămână așa pentru totdeauna și cea care a făcut totul pentru ea să fie nemuritoare.

Ruby vrea să-și ducă bunica în Grădina Raiului. „Îi este teamă că poate o ard, cum am făcut cu pisicul”

Într-un interviu pentru Ego, Ruby a fost extrem de transparentă și a vorbit extrem de frumos despre bunica sa. Vedeta a făcut și haz de necaz, amintind de faptul că femeia s-a speriat puțin când cântăreața a făcut o glumă și a spus că atunci când va pleca la ceruri o va arde așa cum a făcut și cu pisoiul pe care l-a iubit enorm, a cărui cenușă o ține în casă. Așa că bunica s-a pus pe strâns bani ca să-și cumpere loc de veci.

„Într-o dimineață s-a trezit foarte supărată că ea trebuie să-și cumpere groapă, că eu sunt nebună și îi dau foc”

„Acum îmi zice că vrea să aibă bani ca să-și pregătească locul de veci, „căsuța” ei pentru totdeauna, că îi este teamă că poate o ard, o incinerez, cum am făcut cu pisicul și să o țin pe noptieră. De la mine a pornit totul, că eu i-am zis că dacă e cuminte o incinerez și o țin pe noptieră, o mai mângâi, o mai pup, cum fac cu Puricel.

Într-o dimineață s-a trezit foarte supărată că ea trebuie să-și cumpere groapă, că eu sunt nebună și îi dau foc. Chiar mă distrez foarte tare cu mamaia. Știe și de glumă”, a povestit Ruby.

O să o duc în Spania

Mamaia nu îi refuză nimic lui Ruby, iar aceasta vrea să o recompenseze cu o vacanță pe cinste. Și s-a gândit că s-ar simți minunat în Spania, într-un loc care să arate precum Grădina Raiului. „Am pus-o săptămâna asta să-mi facă sarmale de trei ori. Am zăpăcit-o. Numai în picioare am ținut-o la bucătărie. Zilele trecute i-am umplut chiuveta de vase.

Noi avem și mașină de spălat vase, dar nu o folosește nici ea, nici noi. Când i-am umplut chiuveta de vase am zis că îi dau numai motive să trăiască. O țin în priză. Aș vrea să o răsplătesc cu o vacanță, dar îmi e așa un pic teamă cu transportul, la 150 de ani ai ei.

Chiar m-am gândit și chiar îmi doresc vara asta să facem o excursie, să o duc într-un loc frumos pentru că ea nu a văzut prea multe locuri frumoase la viața ei. Și pe alea, pe care le-a văzut, le-a uitat deja. (…) Vreau să o duc așa undeva să arate ca Grădina Raiului. Să-i zic că acolo este Paradisul, unde o să ajungă sufletul ei, după ce nu va mai fi. Nu o să o duc 16 ore cu avionul, ci undeva aici, mai aproape, în Spania”, a afirmat bruneta.

Sursă foto: instagram