Daniel Onoriu și actuala iubită au dat nas în nas cu fosta soție a sportivului. Iată ce a ieșit

Daniel Onoriu și actuala iubită au dat nas în nas cu fosta soție a sportivului. Iată ce a ieșit
Daniel Onoriu pare că a uitat toată perioada în care Isabela i-a fost alături. S-a reorientat imediat către o nouă iubire.

Daniel Onoriu e mai fericit ca niciodată și e dispus să facă un pas mare în relația cu noua iubită.

Daniel Onoriu și actuala iubită au dat nas în nas cu fosta soție a sportivului. Iată ce a ieșit

În timp ce Daniel Onoriu se afișează cu noua cucerire, fosta soție își vede de viață și tot ce-și dorește este să se liniștească. Sportivul a început să-și scoată în lume iubita și să o prezinte tuturor, ba chiar a postat și o fotografie cu ea pe rețelele de socializare, fără să-i pese de sufletul Isabelei. Mai mult, și-a schimbat recent și statutul amoros.

Noua iubită e o fostă jurnalistă

Și pentru că toată lumea se întreabă cine e femeia care i-a luat inima lui Daniel, aceasta este o fostă jurnalistă, care a lucrat la Național TV, Flux Tv, Alfa TV și la Tele7ABC. Nu demult, cei doi au fost într-un supermarket, unde când nimeni nu s-a așteptat, s-au ciocnit chiar de Isabela. Fosta soție a spus totul.

„Am auzit când i-a zis tipei respective <<uite-o pe Isabela>> și ea tot trăgea de el și îi zicea <<hai să mergem>>”

,,Acum două zile am fost într-un supermarket și la două minute, în spatele meu, în același magazin, apare Daniel cu actuala sa iubită. Nu am avut niciun sentiment, nici de furie, nici de nimic, mi-am văzut de cumpărăturile mele și am plecat. Nu a interacționat deloc cu mine.

Am auzit când i-a zis tipei respective ‘uite-o pe Isabela’ și ea tot trăgea de el și îi zicea ‘hai să mergem’. Știu că este o tipă din Canada de vreo 43-44 de ani, de vârsta lui. Vreau să mai spun și că după ce el a insistat să ne împăcam, la o săptămână distanță, s-a întâlnit cu ea. Am auzit de la persoane care au fost în cercul nostru de prieteni că a dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru”, a povestit Isabela, pentru Click.