Daniel Onoriu i-a uluit pe toți cu declarațiile sale. Ea e femeia după care suferă de șase ani, deși s-a căsătorit cu Isabela

Daniel Onoriu i-a uluit pe toți cu declarațiile sale. Ea e femeia după care suferă de șase ani, deși s-a căsătorit cu Isabela
La doar o zi după ce a anunțat divorțul de Isabela, Daniel Onoriu spune alte cuvinte șocante. Ce se întâmplă cu pilotul.

S-a jucat alba-neagra cu divorțul, dar de data asta nu mai e cale de întoarcere, pentru că Isabela a rupt pisica în două.

Daniel Onoriu i-a uluit pe toți cu declarațiile sale. Ea e femeia după care suferă de șase ani

Este pentru a doua oară când Daniel Onoriu vorbește despre divorț. Dacă prima dată pilotul a spus că a pus această problemă pentru sponsorizare, a doua oară situația s-a schimbat radical. Isabela a recunoscut că cei doi s-au despărțit și nu mai este cale de întoarcere.

”Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publică, nu vreau să apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nicio cale de a mai fi împreună (…) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)”, a spus Isabela Onoriu pentru Spynews.ro.

Ce nu i-a convenit lui Daniel Onoriu

Nimeni nu știe ce a fost între Daniel și Isabela, dar pilotul a mărturisit că soția sa nu-l iubește și nu-l sprijină în ceea ce dorește să facă. ”Am fost părăsit. Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund, creând o scăpare. Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să îmi facă un copil măcar”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Vrea să-și refacă viața

De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, Daniel Onoriu pare că trece foarte repede peste despărțirea de Isabela și spune că vrea cât mai repede să-și facă o iubită. Dar asta nu e tot, pentru că el a mărturisit că de șase ani se gândește la prima sa soție, Simona Chițac, cu care a fost împreună timp de zece ani.

„O să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească”

”Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită. (…) Ca să știți ce e în sufletul meu!

De șase ani mă gândesc zilnic la ea și mă chinuie gândul că jumătatea mea nu mai e a mea! Nu mă gândesc să ne împăcăm, pentru că m-a înșelat, pentru că și eu am înșelat-o, dar uite cum stau și prin ce trec”, a mai spus Daniel Onoriu pe Facebook.

Sursă foto: libertatea