Ultimele noutăți în divorțul Oanei Roman de Marius Elisei. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isabela

Ultimele noutăți în divorțul Oanei Roman de Marius Elisei. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isabela
După modelul  lansat de Pepe și continuat de actorii Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, Oana Roman a făcut și ea un video de divorț cu deja fostul ei soț, simpaticul Marius Elisei. Cei doi au venit emoționați în fața fanilor, ca să explice, împreună, de ce și cum nu mai sunt împreună.

După șase ani de când fiica fostului premier a îmbrăcat rochia de mireasă, luni, după Ziua Îndrăgostiților, au divorțat în fața notarului, iar marți au ieșit public să spună care sunt ultimele noutăți în divorțul Oanei Roman de Marius Elisei. Asumați, emoționați, cu zâmbete pe alocuri, cei doi deja foști soți au oferit detalii despre separare. Și despre ce va urma de acum înainte.

Deși Oana nu l-a acuzat public, concret, de nimic, pe soțul ei, Marius, au existat voci din rândul apropiaților, care au dezvăluit presei că acesta ar fi deja într-o altă relație cu cineva din „lumea bună”.

Elisei: „E bine să se termine frumos și într-un mod civilizat”

Oana Roman a menționat de la început că „de ieri noi am semnat actele de divorț la notar, amiabil”. Imediat, Marius Elisei a completat-o.

„Așa mi se pare și normal să se încheie o căsnicie, chiar dacă la unii există și ceva mai mult în afara copiilor, în sens că avem și partaje și așa mai departe. E bine să se termine frumos și într-un mod civilizat. Atunci când închei, trebuie să te gândești să închei exact ca atunci când te-ai cunoscut, cum ai început acea relație. Toate au început într-un mod frumos și cred că tot așa ar fi trebuie să se termine pentru fiecare”, a punctat Marius Elisei.

Ce se întâmplă cu fiica lor, Isabela

„Noi am ales să terminăm această căsnicie în mod amiabil, am semnat la notar  actele de divorț, cât și actele privind custodia Isabelei, care  va fi una comună. Vom avea grijă împreună de ea”, a mai spus Oana Roman. Cei doi părinți au stabilit ca domiciliul fiicei lor să rămână în casa mamei, acolo unde au trăit, ca familie, și unde fetița a crescut. „E și normal ca copilul să crească lângă mamă, să stea lângă mamă”, a fost de părere Marius Elisei.

„Noi  am discutat, am analizat toate subiectele. A fost cu suișuri și coborâșuri, nu pot să vă mint, n-a fost totul foarte clar de la început, dar dorința noastră, până la urmă, a fost ca Isabela, până la urmă, să aibă un mediu  liniștit în care să crească. Și pentru asta, noi, în primul rând, trebuia să ajungem la o înțelegere frumoasă. Și  am reușit lucrul ăsta”, a mai punctat Oana Roman. Elisei e de părere că le-a ieșit pentur că „suntem oameni maturi, oameni mari”.

Ultimele noutăți în divorțul Oanei Roman de Marius Elisei

„Mă bucur foarte mult că am reușit asta. Că rămânem, în primul rând, părinți pentru Isabela, și în al doilea rând prieteni. Chiar dacă mariajul ăsta n-a mai mers, noi rămânem prieteni, rămânem apropiați, în sensul în care avem responsabilități comune în ceea ce o privește pe Isabela. Și vom și colabora profesional. Și din acest punct de vedere am reușit să ajungem la o înțelegere. (…) Vom colabora pe partea de imagine în ceea ce privește site-ul Mioboutique.

Dar cel mai important este că Iza va crește alături de noi. Va sta și la mine, va sta și la tatăl ei. Ne veți mai vedea împreună la diverse evenimente și întâmplări din viața ei. Vom fi împreună la ziua ei, vom fi împreună, probabil și de sărbători uneori, poate vom merge în vacanță și cu ea împreună. Nu va trebui să  credeți, dacă o să ne mai vedeți vreodată împreună, că ne-am împăcat. Știu că se vor face foarte multe speculații.

Cât o costă vacanța exotică pe Oana Roman. Marius Elisei face un gest șocant

De aceea am hotărât să venim împreună, să facem acest anunț, pentru ca voi să aflați direct de la noi, împreună, nu pe surse și din speculațiile altora, care e situația. După fix  șapte ani și o lună am încheiat frumos, amiabil, civilizat, decent și sper, din tot sufletul  ca această situație să rămână pe mai departe. Avem un copil de crescut, avem multe lucruri de făcut pentru ea,  și împreună și separat, și să fim sănătoși”, a mai spus Oana Roman.

Marius Elisei spune că nu are planuri de iubire

Marius Elisei susține că nu își va reface viața prea curând. În orice caz, nu intră în preocupările lui imediate. „Am început anul cu un vis pe care îmi doresc ca până la sfârșitul anului să mi-l îndeplinesc. Nu îmi stă capul să îmi fac o nouă viață. Cu toate că fiecare  om are dreptul să își facă și să își simtă fericirea pe care și-o dorește”, a spus bărbatul.

Oana Roman revine la numele de fată

Oana Roman a mai adăugat că, în urma divorțului, a decis să revină la numele de fată. În schimb, fiica ei și a lui Marius Elisei va păstra, în continuare, numele ambilor părinți. „Sper să înțelegeți că nu e cazul de acum încolo să mai speculăm și să mai dăm  explicații. Cred că e cel mai frumos lucru pe care am putut să îl facem  –  am ieșit împreună, amândoi,  să vorbim cu voi”, a mai spus Oana.  Vizibil emoționat, Elisei a reușit să salute și el în încheiere: „Vă pupăm, vă dorim un an minunat și să vi se împlinească visele”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Sursa foto: Instagram

Cum se întreține Monica Bârlădeanu. La 42 arată ca la 20, dar să vedeți ce făcea la 16 ani!