Daniel Onoriu, țepuit de femeia de care se îndrăgostise. Imediat după asta a urmat calvarul

Daniel Onoriu, țepuit de femeia de care se îndrăgostise. Imediat după asta a urmat calvarul
Daniel Onoriu face eforturi mari pentru a se pune pe picioare și a fi omul dinainte de boală. Și se pare că reușește.

Operația de micșorare a stomacului l-a adus în pragul morții, dar Dumnezeu l-a iubit și Daniel Onoriu este din ce în ce mai bine.

Daniel Onoriu, țepuit de cea de care se îndrăgostise. Cum a reacționat vedeta

După mai bine de 100 de zile petrecute în spital, Daniel Onoriu s-a reîntors acasă și este gata să ia viața de la capăt. El i-a dat în judecată pe medicii din Turcia, dar procesul nu va fi deloc unul ușor.

Începutul poveștii de iubire

Și dacă profesional știe ce are de făcut, Onoriu și-a reamintit și cum a fost momentul în care a cunoscut-o pe cea mai frumoasă femeie, care i-a devenit parteneră de viață. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și Daniel nu contenește să-i mulțumească Divinității că i-a dat o asemenea comoară lângă el.

Cei doi au început să discute pe facebook, apoi au considerat că a venit momentul să se cunoască față în față. De când a văzut-o, a știut că e femeia vieții lui. Același lucru a simțit și Izabela, care s-a îndrăgostit iremediabil. Iar la doar două săptămâni de când au luat prima masă împreună nimeni n-a mai putut să-i despartă.

Au pornit mână în mână pe drumul vieții și a fost cea mai bună alegere a pilotului. Înainte de a o cunoaște pe Izabela, și Daniel a trecut printr-o situație neplăcută cu o fostă iubită care, culmea, l-a și țepuit.

„Ne-am dus la un restaurant și după două săptămâni mi-a devenit soție”

„Am văzut-o pe Facebook, dă-i vrăjeala, ce faci, nu știu ce și gata. Înainte să mă văd cu ea m-am văzut cu una care m-a și țepuit. M-am văzut cu ea, mă frate, s-a urcat în mașină și am leșinat. Nu se poate! Ne-am dus la un restaurant și după două săptămâni mi-a devenit soție”, a povestit Daniel Onoriu, într-o emisiune.