Daniela Crudu a dezvăluit numele fetiței sale. S-a inspirat de la o mare vedetă

Daniela Crudu a dezvăluit numele fetiței sale. S-a inspirat de la o mare vedetă
Vestea momentului în showbiz-ul românesc s-a consumat în direct la o cunoscută emisiune nocturnă. Au zburat confeti roz și s-a aplaudat.

Daniela Crudu a dezvăluit numele fetiței sale, dar mai ales faptul că este mamă de fetiță și nu de băiețel. După ce a aflat că este însărcinată, deja în 14 săptămâni, Daniela Crudu a spus, în direct la Xtra Night Show, sexul bebelușului. Fosta asistentă TV susține că este mai fericită ca niciodată, după ce a aflat că va avea exact ce și-a dorit. Daniela Crudu va naște în luna mai a anul viitor. Toată viața și-a dorit o fetiță, iar acum o are.

Când va naște Daniela Crudu

Tot în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Daniela Crudu a anunțat și când va naște. Fetița ei va veni pe lume în luna mai, anul viitor. După primele luni de sarcină care au fost mai grele, acum vedeta a precizat că se simte mult mai bine. „Acum sunt bine, mă simt mai bine. Nu îmi mai este rău. Data trecută mi-a fost rău”, a mai spus Daniela Crudu, în direct la Xtra Night Show. Ea a anunțat cum se va numi fiica sa. Asta după ce a dezvăluit că a trimis probe pentru a afla cu certitudine sexul bebelușului până în America.

„O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, a mai spus bruneta, la Xtra Night Show”, a mai declarat Daniela Crudu, în exclusivitate la Xtra Night Show.

Este de la sine înțeles că numele bebelușei a fiost inspirat de prințesa Diana, adevărata regină a inimilor, cum era ea supranumită în timpul vieții. Daniela își dorește pentru fiica ei, Daiana, o carieră cel puțin la fel de însemnată.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre