Daniela Crudu e cea care întreține familia. Bruneta, la un pas să se despartă de tatăl copilului

Daniela Crudu e cea care întreține familia. Bruneta, la un pas să se despartă de tatăl copilului
Daniela Crudu e în culmea fericirii de când a aflat că e însărcinată. Toți fanii vedetei au rămas surprinși când au aflat vestea.

Prin viața Danielei Crudu au trecut mulți domni însă doar unul a reușit să o facă să-și dorească să devină mamă.

Daniela Crudu e cea care întreține familia. Bruneta, la un pas să se despartă de tatăl copilului

Vestea că Daniela Crudu va deveni mamă a fost bomba anului în showbizz-ul românesc, pentru că nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Mai ales că Daniela a fost extrem de discretă și nu a adus în discuție nici faptul că ar avea un iubit, preferând ca de data asta viața ei personală să fie cât mai departe de ochii curioșilor.  Așa că surpriza a fost cu atât mai mare.

Cine este Daniel

Recent s-a aflat că tatăl copilului Danielei este Daniel, un tânăr de 27 de ani din București, care o adoră pe fosta asistentă tv și urmează să-i devină din soț, după cum spun sursele. Și tot sursele spun că acesta ar fi cu capul pe umeri și nu-i plac deloc mondenitățile. Tânărul este mai mic cu șase ani decât focoasa brunetă și nici nu ar avea atât de mulți bani cum este obișnuită Daniela.

Cârcotașii susțin că, deși a avut doar bărbați cu dare de mână, de data asta cea care ar întreține familia ar fi bruneta. Mai mult, se spune că până și ultima vacanță ar fi fost plătită tot de Cruduța. Pe de altă parte însă, tot cârcotașii spun că înainte de a rămâne însărcinată, între cei doi ar fi existat și momente neplăcute, ba chiar Daniela ar fi adus în discuție despărțirea.

Și tot sursele susțin că bebelușul ar fi fost un motiv pentru care cei doi sunt și acum împreună. În aceste condiții, oare va rezista relația dintre ei?

„Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important”

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului.(…) Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”,   a declarat Daniela Crudu pentru Fanatik.