Daniela Crudu s-a mutat cu fiul unui ministru. Ce o așteaptă nu e chiar roz

Daniela Crudu s-a mutat cu fiul unui ministru. Ce o așteaptă nu e chiar roz
Se pare că Gabi Bădălău, care a avut o relație amoroasă și în trecut cu Daniela Crudu, e din nou împreună cu aceasta. În timp ce se luptă cu fosta parteneră, care îl acuză că nu are grijă de copiii cuplului, bărbatul își vede de viață.

Fiul fostului ministru PSD, Gabi Bădălău nu a divorțat încă de Claudia Pătrășcanu, cu care încă se luptă în instanță din cauza custodiei și a pensiei alimentare a copiilor pe care îi au împreună, dar refugiat de ceva timp în brațele focoasei Daniela Crudu. Apropiații lor spun că relația dintre omul de afaceri și frumoasa asistentă TV durează de câteva luni bune.


Mihaela Rădulescu l-a lăsat pe Felix pentru un măgar. Să vezi cum îl caută între urechi!

Jude Law, schimbare de look incredibilă! E de nerecunoscut


Zilele acestea, Gabi Bădălău și Daniela Crudu și-au făcut bagajele și au plecat în concediu, nu înainte ca bruneta să se mute în vila milionarului din Bolintin Vale. „Gabi le aduce pe toate să locuiască la el. Așa îi place lui, să le aibă pe toate la dispoziție. Asta nu înseamnă că gata, e îndrăgostit sau o ia de nevastă. Va scăpa de ea la fel cum a scăpat de toate celelalte”, spun sursele pentru Impact.ro.

Relații marcate de violențe, în ambele cazuri

Pe de altă parte, noua relație nu îi lasă reci nici pe fanii Cruduței. Aceștia sunt realmente sunt îngrijorați pentru brunetă, după ce ea a fost bătută și de Mihai Costea, dar și de iubitul croat care a reușit să o bage în spital în luna februarie. În acest context, ei spun că Gabi Bădălău nu este tocmai un gentleman, zvonurile fiind că acesta ar fi jignit, umilit și chiar agresat unele doamne și domnișoare cu care s-a iubit.

 

View this post on Instagram

 

🔥🔥🔥🍋🍋🍋 #happy #vacationmode 🤩

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Au spus-o la momentele respective chiar cele vizate:  Andreea Mantea și Ramona Gabor. Mărturie stă și declarația soției afaceristului, cântăreața Claudia Pătrășcanu, care a anunțat despărțirea de tatăl copiilor ei printr-un mesaj tulburător, postat pe o rețea de socializare: „După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni… Renunţ!

Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate”.

De data aceasta însă, fiul fostului ministru al Economiei i-a pus Danielei Crudu la dispoziție tot luxul de care s-a bucurat fosta lui soție.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre