Dans, dans, dans cu Smiley si Gina în camera fetiței. Video

Dans, dans, dans cu Smiley si Gina în camera fetiței. Video
Gina Pistol și Smiley nu își mai încap în piele de fericire. cele două vedete au primul lor copil, o fetiță, micuța Josephine.

Iar zilnic e show în  casa vedetelor, zilnic e dans cu Smiley si Gina în camera în care doarme fețita lor.  Fericitul tătic a și povestit asta în repetate rânduri. În timp ce Gina Pistol e responsabilă cu hrănirea bebelușului, el  are grijă să o calmeze când plânge, să îi cânte și să o danseze. Chiar recent relata că obișnuiește să danseze cu fetița sa în brațe.

Smiley și Gina Pistol se bucură de fiecare moment petrecut alături de micuța Josephine și o alintă mereu.

Cum e alintată micuța Josephine

Gina Pistol își ține la curent fanii cu tot ceea ce face în această perioadă. E o perioadă minunată și plină de provocări de când a devenit mămică pentru prima oară. Săptămâna aceasta Gina i-a dat un nou nume Josephinei pe care, când era în burtică, o alinta „gărgărița”. Recent, a postat mai multe imagini cu micuța Josephine, care dădea din piciorușe. Amuzată de energia fiicei sale, Gina Pistol i-a spus „Happy feet” (n.r. piciorușe vesele).

Dans cu Smiley si Gina în camera fetiței

La trei zile după ce a devenit tătic pentru prima oară, Smiley a lansat piesa și videoclipul acesteia, dedicate fetiței sale și mamei ei. Acum, artistul a lansat o a doua piesă, dedicată Ginei Pistol. El și-a promovat noua melodie pe toate canalele. Sunt scene de dans cu Smiley și Gina în camera fetiței. Care ne amintesc și de celebra melodie a lui Smiley „Dans, dans, dans”.

Pe TikTok, Smiley a urcat un video în care o ia la dans pe mama fetiței sale, își trece mâna prin părul ei, iar Gina îl mângâie pe artist pe spate. Apoi acțiunea se mută în camera micuței Josephine, unde aceasta se află în pătuț. Totul pe versurile celei mai noi melodii ale lui Smiley.

@smiley_omul##NoiDoisiNoaptea devenim 3 😁 ##smiley ##family @gina.pistol♬ Noi Doi Si Noaptea – Smiley


Sursa foto: Instgram

Demi Lovato „se dă” pe OZN-uri. Ce a anunțat artista

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre