David Beckham a promis să se răzbune pe Victoria. Ce i-a făcut soția!

David Beckham a promis să se răzbune pe Victoria. Ce i-a făcut soția!
David Beckham a promis să se răzbune pe soția sa, Victoria Beckham, după ce aceasta l-a făcut de râs pe fotbalist într-o postare recentă pe social media.

Fotbalistul în vârstă de 45 de ani apare în fotografie îmbrăcat la costum, dar cu o pereche de cizme gigantice, pentru comemorarea Zilei Amintirilor. Soția sa Victoria, a optat pentru un look casual elegant, cu blugi în două nuanțe și un pulover supradimensionat.

L-au asemănat pe David Beckham cu Goliat

Fanii au ajuns rapid la secțiunea de comentarii pentru a-și bate joc de alegerea lui David la capitolul încălțăminte, făcând câteva comparații hilare.

„David, a sunat Goliat, își vrea cizmele înapoi!”, „A trebuit să tacă 2 minute afară și nu și-a găsit papucii, așa că a găsit cizmele de costum Gaston”, au glumit urmăritorii.

Victoria Beckham trebuia sa decupeze fotografia

Mai târziu, David a încercat să explice că Victoria trebuia să îi scoată cizmele din poză înainte de a o posta pe rețelele de socializare. David a postat imaginea originală alături de o imagine a personajului Disney Gaston din Frumoasa și Bestia.

„Așa că soția mea a decis să posteze înainte de a mă întreba sau de a-mi tăia cizmele din fotografie, o alegere de ultim moment. Răzbunarea va fi dulce”, a explicat el.

Nu este pentru prima dată când cuplul – care este căsătorit de 21 de ani – are un schimb hilar de replici pe rețelele de socializare.

Mircea Dinescu, pus în încurcătură la debutul sezonului 13 „Politică și delicatețuri”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri