David Popovici, gest demn de un campion. Transformă aurul mondial în speranță pentru copiii bolnavi

David Popovici, gest demn de un campion. Transformă aurul mondial în speranță pentru copiii bolnavi
Multiplu campion mondial european și mondial la natație, David Popovici are un suflet de aur. Recent, el a donat copiilor bolnavi de cancer medalia de aur obținută la Mondialele de la Budapesta în proba de 200 m liber masculin.

David Popovici susține programul #SperanțaNuMoareDeCancer demarat de MedLife, datorită căruia toți copiii de la 0-18 ani beneficiază de testare genetică gratuită. El s-a alăturat programului ca și Ambasador al Speranței.

„Copiii au nevoie de susținerea noastră”

„Am ales să donez o medalie de suflet, foarte importantă pentru mine, către cei care au mai mare nevoie de ea, pentru ca speranța să meargă mai departe. Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieții, menținerea sănătății.

Copiii diagnosticați cu cancer au nevoie de susținerea noastră. Talentele pe care le au, ambițiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiți să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei niște oameni extraordinari.

„Fiecare share contează, fiecare copil contează”

Pentru a fi cât mai mulți cei care ajută acești copii, vă invit pe voi toți să donați puțin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeți-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o șansă mare de supraviețuire pentru acești copii”, a declarat David Popovici.

Medalia se va transforma în 100 de fundițe aurii

Medalia pe care David a donat-o urmează să fie topită și din aurul obținut să fie realizate 100 de fundițe aurii, simbol al luptei cu această nemiloasă afecțiune. Aceste fundițe le vor primi copiii care vor învinge boala.

”În fiecare zi un copil din România este diagnosticat cu cancer. În fiecare zi o familie din România intră în bătălie cu această nemiloasă boală. Din păcate, nu putem lupta noi cu această boală, însă putem oferi puțin din timpul nostru pentru a face mai cunoscut programul #SperantaNuMoareDeCancer.

„Mulţumim, David, din inimă pentru gestul tău menit să aducă speranță acolo unde este mai mare nevoie de ea”

Un program gratuit de testare genetică lansat de MedLife pentru copiii recent diagnosticati cu cancer în vederea îmbunătățirii succesului terapeutic. David este un exemplu pentru noi în atât de multe privinţe, iar lecţia generozităţii este încă ceva valoros din care avem de învăţat.

Mulţumim, David, din inimă pentru gestul tău menit să aducă speranță acolo unde este mai mare nevoie de ea! Mulţumim şi vouă, tuturor, pentru sprijinul acordat în a face cunoscut acest program. Împreună putem face diferența”, a declarat Ina Ilie, Director de Comunicare în cadrul MedLife Group.

Recomandarile noastre