Prințesa războinică nu a murit! Iubitul i-a anunțat decesul fără să existe confirmare oficială din spital. VIDEO

Prințesa războinică nu a murit! Iubitul i-a anunțat decesul fără să existe confirmare oficială din spital. VIDEO
Actrița Tanya Roberts, despre care presa din întreaga lume a scris ieri că a decedat la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles California, este de fapt vie. Povestea pare scoasa din filme.

Ieri, presa din întreaga lume a plâns-o pe celebra actriță Tanya Roberts, despre care reprezentantul ei a spus că a decedat în spitalul celebrităților Cedars Sinai din Los Angeles, California. 

Conform informațiilor, Tanyei i se făcuse rău după ce venise de la o plimbare cu câinii săi și fusese dusă de urgență la spital și intubată, fiind în stare gravă. Vestea că celebra “fată Bond” a murit a venit de la iubitul acesteia, Lance O’Brien, care a discutat cu reprezentantul actriței, Mike Pingel, iar acesta a anunțat la rândul său presa. 

I-a anunțat moartea fără confirmare oficială. Iubitul ei a aflat în direct că trăiește

Ieri însă Lance O’Brien avea să aibă parte de surpriza vieții lui, chiar în direct. În timp ce dădea un interviu pentru Inside Edition, O’Brien a primit un telefon de la Cedars Sinai care l-a anunțat că Tanya Roberts este, de fapt, în viață. Bărbatul nu s-a putut abține și a vărsat lacrimi de bucurie spunând: “Mulțumesc lui Dumnezeu”. 

Se pare că vestea morții actriței s-a răspândit din cauza protocolului COVID-19 din spitale. Astfel, O’Brian a vizitat-o pe Roberts duminică seara, aceasta fiind intubată și a crezut că va fi ultima oară când își va vedea iubita, însă nu i s-a mai permis ulterior să rămână lângă aceasta în ceea ce păreau “ultimele clipe din viața ei”. Bărbatul s-a grăbit apoi să dea vestea că actrița a decedat, iar reprezentantul “Prințesei razboince” a anunțat presa.

Cel mai probabil, moartea Tanyei a fost anunțată fără să existe o informare oficială din partea personalului spitalului Cedars Sinai, însă nu se cunosc alte detalii în momentul de față. 

Recomandarile noastre