De ce femeile cele mai puternice se simt adesea atât de triste

De ce femeile cele mai puternice se simt adesea atât de triste
De ce femeile cele mai puternice se simt adesea atât de triste. Adesea, în spatele acelui zâmbet strălucitor, multe dintre aceste femei se simt triste până la un punct în care acest lucru chiar începe să le afecteze sănătatea.

De ce femeile cele mai puternice se simt adesea atât de triste. Care sunt motivele pentru care atât de multe femei puternice luptă pentru a fi fericite în fiecare zi.

O femeie puternică se bazează doar pe ea însăși

O femeie puternică iubește să fie independentă. Ea nu are nevoie de ajutorul nimănui. O astfel de femeie tinde să fie încrezătoare și să se bazeze pe ea însăși. Cercetările arată că poate fi chiar o parte din identitatea ei care o face mândră. 

Problema este că o femeie puternică se bazează doar pe ea însăși și nu înțelege că toți oamenii au nevoie de ajutor uneori. Chiar și de ea. Poate fi din cauză că nu vrea să fie deranjantă sau pentru că vede că cererea de ajutor este o slăbiciune.

Cu toate acestea, ca ființe sociale, oamenii au nevoie de ajutor din când în când. Psihologii sunt de acord că avem nevoie de sprijinul altora pentru bunăstarea noastră. Solicitarea de ajutor atunci când aveți nevoie nu este doar sănătoasă, ci este și generoasă, deoarece permiteți altcuiva să ceară ajutor înapoi atunci când va avea nevoie de el.

Poartă o mare greutate pe umeri

Toată lumea are încredere într-o femeie puternică cu problemele lor, iar ea poartă o mare greutate pe umeri.

Nu este o surpriză faptul că familia și prietenii ei au încredere în ea, deoarece oamenii o consideră de încredere. Cercetările arată că acest lucru se datorează faptului că oamenii puternici din punct de vedere mental au, de asemenea, un înalt simț al responsabilității pe care oamenii îl percep ca integritate și înțelepciune.

Dar femeia puternică nu împărtășește cu nimeni luptele familiei sau ale prietenilor și nici nu le bârfește. Ea poartă toată suferința care i se dăruiește. Și dacă problema o afectează în mod direct, ar putea chiar să preia conducerea pentru a o rezolva sau pentru a o face față, fie că este vorba de o problemă de bani sau de o boală în familie.

Îi pasă de ceilalți, dar uită că are și ea nevoie de grijă (la fel și ceilalți)

Femeia puternică are grijă de familie și rude, ba chiar și-a purtat o parte din bagajul emoțional pentru a le ușura poverile. Dar, făcând acest lucru, uneori uită că are nevoie de îngrijire – iar alții uită și ei. Pare atât de bine pusă la punct, încât nimeni nu-și ia timpul să creadă că ar putea avea probleme.

După ce au primit ajutor, unii dintre prietenii ei pot „închide cazul” și, indiferent dacă sunt uitați și se întorc la programele lor sau pur și simplu le place să meargă mai departe cu stilul lor de viață independent, uită să o întrebe dacă este bine. Și lipsa de interes percepută o doare.

Pentagonul confirmă că filmărille cu OZN-uri sunt reale