Jurnalistul Elena Vijulie Tănase (44 de ani) și-a dat demisia după 8 ani din echipa postului de televiziune Digi24.

De ce jurnalistul Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia de la Digi24

O veste surprinzătoare din mass-media! Jurnalistul Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia. Ea a făcut anunțul pe Facebook, printr-un mesaj scurt și la obiect: „Ieri, 28 iulie 2020, am demisionat de la Digi24. Încetarea contractului va intra în vigoare luni, 3 august 2020. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceşti 8 ani’, a transmis pe rețelele de socializare jurnalistul Elena Vijulie Tănase.

Elena Vijulie Tănase este șeful Secției Politic de la Digi24 și analist politic.

Elena Vijulie, biografia

  • Născută pe 20 februarie 1976. Elena Vijulie (44 de ani) a absolvit în 1999 Facultatea de Istorie din cadrul Universității București.
  • Cariera Elenei Vijulie că și jurnalistă începe imediat după absolvirea studiilor superioare.
    În 2000, Elena Vijulie devine angajată a BBC World Service. Vreme de opt ani, la BBC Romanian Department, Elena Vijulie a fost pe rând reporter, redactor, producător, editor și redactor-șef adjunct.
  • După plecarea BBC World Service din România, doi ani a învățat bine mișcările pieței în media românească în calitate de șef al Departamentului Politic de la „România liberă”, iar apoi s-a alăturat echipei Realitatea TV unde a furnizat analize de politică internă și externă.
  • Se numește și Tănase pentru că acum doi ani s-a căsătorit cu scriitorul Stelian Tănase (68 de ani), fostul boss al TVR. Stelian Tănase este scriitor, eseist, istoric, politolog, scenarist, regizor, realizator de televiziune și analist politic. În trecut, scriitorul a fost căsătorit cu Nineta care lucra, înainte de ’89, ca documentaristă la Bibliotecă Centrală de Stat.
  • În timpul liber, Elena adoră călătoriile în Europa, iubește Londra.