De ce Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, s-a ascuns de lume. Familia regretatei cântărețe face dezvăluiri șocante

De ce Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, s-a ascuns de lume. Familia regretatei cântărețe face dezvăluiri șocante
Mădălina Manole, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale generației de aur, și-a luat viața în anul 2010. Aceasta a băut o substanță toxică în toiul nopții, chiar de ziua ei. În casă se aflau soțul ei, Petru Mircea, și fiul lor care avea câțiva anișor la acel moment.

Petru Mircea, alintat de artistă „Puiu”, a fost acuzat încă din prima clipă de familia regretatei artiste că a fost autorul moral al gestului fetei cu părul de foc. Mădălina Manole ar fi suferit de o depresei cruntă, au susținut anchetatorii, și ar fi avut numeroase tentative de suicid înainte de momentul fatidic.

Părinții Mădălinei Manole, care între timp au murit și ei, l-au acuzat pe Petru Mircea că nu a ajutat-o pe Mădălina Manole să-și vindece depresia, ba mai mult, au declarat în repetate rânduri că el ar fi împins-o spre comiterea acestui gest tragic. Artista era mama unui băiețel de doi ani, copil pe care și l-a dorit foarte mult și despre care spunea că e sensul vieții sale. Acesta este unul dintre motivele pentru care foarte mulți au pus sub semnul îndoielii dorința ei de a-și curma zilele.

Artista a fost găsită prăbușită în casă, în pragul băii, în jurul orei 4 dimineața

Mădălina Manole s-a sinucis ingerând Furadan, o substanță toxică, interzisă la comercializarea liberă și care se folosește la grădinărit. La autopsie, medicii legiști au găsit în stomacul artistei o cantitate considerbilă de otravă de culoare roz, deși unii experți au susținut că nimeni nu poate bea voluntar atât de mult Furandan.

Soțul Mădălinei Manole le-a interzis părinților și fratelui Mădălinei să-și mai vadă nepotul

Petru „Puiu” Mircea, la acel moment inginer de lumini în cadrul Pro Tv, a acceptat după moartea artistei să apară în emisiunea lui Cătălin Măruță să lămurească aspecte legate de moartea Mădălinei.

Interviul cu acesta a creat și mai multe incertitudini în opinia puiblicului, bărbatul fiind foarte intens în exprimare.

Au urmat scandaluri peste scandaluri între el și părinții Mădălinei Manole, ajungând chiar și la agresiuni fizice:

Totul a culminat cu interzicerea familiei Mădălinei de a mai lua vreodată contact cu copilul acesteia. Petru Mircea Junior nu a și-a mai văzut bunicii ani buni, iar aceștia s-au stins fără să-l mai poată strânge în brațe vreodată. Nici măcar fratele artistei nu a avut parte de un altfel de tratament.

Petru Mircea și-ar fi refăcut viața cu prietena Mădălinei Manole

”Nu pot uita că a adus imediat o altă femeie în casa surorii mele. Nu îl pot ierta că atâția amar de amar de ani nu ne-a lăsat să ne vedem nepotul. A zis la TV că vrem banii Mădălinei, dar de fapt el i-a luat pe toți.”, a declarat Marian Manole.

”Petru Mircea a rămas cu tot, el încasează banii din drepturi de autor, tot. Nu m-ar mira ca nepotul meu să spună mamă acelei femei, celebra blondă, care susținea că este cea mai bună prietenă a Mădălinei, pentru ca mai apoi să ia îi ia locul în patul soțului ei, Halal prietenă. Vreau să îl demasc că simt că nu mai pot, murim toți puțin câte puțin”, a mai spus el. Acesta ar fi și motivul pentru care fostul soț al Mădălinei se ascunde de toată lumea.