Mădălina Manole, artista care a tânjit după iubire. Ce scria în jurnal

Mădălina Manole, artista care a tânjit după iubire. Ce scria în jurnal
14 iulie 2010. Fata cu părul de foc, Mădălina Manole, s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani! Toți fanii ei și familia au rămas înmărmuriți de durere. Părinții s-a stins cu sufletul plin de tristețe.

Fratele Marian Manole și fanii artistei îi mențin vie amintirea. Sunt postate fotografii inedite, amintiri, regrete, filmulețe cu Fata cu părul de foc. Publicul a iubit-o, era foarte frumoasă și talentată. S-au căutat tot felul de explicații pentru că nimeni nu credea că este atât de nefericită încât să își curme viața. Biletul de adio este cutremurător.

Biletul de adio al Mădălinei Manole

Mădălina a lăsat un bilet de adio. De regulă, este un mesaj adresat apropiaților în care se explică acest gest extrem. Mădălina Manole era probabil sub imperiul unor emoții uriașe pentru că lasă mai mult un fel de testament, decât să motiveze sinuciderea.

”Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat. Dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi. Și ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecaţi, nu mă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”.

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. A decis să-și pună capăt zilelor într-un mod extrem de violent și inexplicabil. Abia după ce ea a dispărut am aflat că era tulburată de gânduri negre, nemulțumită de viața ei și că era convinsă că totul este predestinat.

A fost găsită fără suflare în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. Anchetatorii au stabilit că Mădălina Manole s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic cunoscut sub numele de Furadan.

A fost căsătorită cu compozitorul Șerban Georgescu, cu 15 ani mai în vârstă decât ea. După divorț, Mădălina Manole a declarat că „erau momente din zi în care îl adoram și alte momente în care l-aș fi împușcat”. În 8 iunie 2009, cântareața se căsătorește cu Petru Mircea, iar în același an devine mămică. Acum Petre Mircea jr  are 12 ani.

În 8 iunie 2009 Mădălina Manole se căsătorește cu Petru Mircea, iar în același an devine mămică. Acum Petre Mircea jr are 12 ani

Jurnalul Mădălinei Manole

Mădălina Manole credea în forțe supranaturale, în predestinare și în horoscop. Se temea de blesteme și spera că își poate anticipa viitorul. Mărturie pentru acest lucru stă chiar jurnalul artistei. În acest caiet de suflet, artista a făcut însemnări în anii 2002, 2003, 2005.

File din jurnalul Mădălinei arată că artista încerca să afle ce o așteaptă prin diferite metode, de la dat în cărți, până la consultarea astrogramei. În jurnal, sunt notițe despre ce îi dezvăluiau cărțile de tarot pe care le consulta cu ajutorul unui specialist.

O astfel de pagină arată teama Mădălinei de ”cununii legate” care îi apăreau în destin și frica de un ghinion în viața profesională indus de forțe oculte.

Sunt multe însemnări despre temeri, instabilitate, despărțire, lispsă de afecțiune. S-a speculat că toate aceste preocupări au venit după ce artista nu a mai fost solicitată în concerte, la radio și televiziuni, la fel ca înainte.

Ion și Eugenia Manole s-a luptat mult să își vadă nepoțelul. S-au stins cu inima îndurerată

Drama familiei Manole

Ion și Eugenia Manole s-au luptat mult să își vadă nepoțelul, să îl alinte și să îi arate cât de mult este iubit de bunicii săi. Soțul artistei nu a permis ca băiețelul să îi întâlnească.

Anul trecut, Marian Manole a anunțat că tatăl său a murit. ”Acum ești împreună cu fata si soția ta!”. Tatăl Mădălinei Manole a fost infectat cu noul coronavirus, într-o stare gravă. Pe 9 septembrie, inima lui încărcată de suferință s-a oprit, la 77 de ani.

Eugenia Manole, mama Mădălinei, a decedat în martie 2017, răpusă de un cancer pulmonar. Fiul său, Marian Manole şi băiatul acestuia, Mihăiţă sunt singurii care mențin memoria vie îndrăgitei artiste.


Scrisoare emoționantă către Mădălina Manole. Artista s-a sinucis acum 10 ani

Fratele Mădălinei Manole insinuează fapte grave ale cumnatului: „S-o crezi tu, puiucule!”

Recomandarile noastre