De ce s-a retras definitiv Nicoleta Luciu din televiziune. Suferă cumplit, dar nu vrea să fie văzută așa

De ce s-a retras definitiv Nicoleta Luciu din televiziune. Suferă cumplit, dar nu vrea să fie văzută așa
Deja sunt ani de când Nicoleta Luciu a decis să stea departe de lumina reflectoarelor. Oficial ea se dedică familiei, adică soțului și creșterii copiilor lor.

În realitate, vedeta este foarte bolnavă. Ea nu  a vrut să fie văzută așa. De patru ori pe lună face naveta la București, pentru consult medical de specialitate și tratament, boala cu care se confruntă fiind una cât se poate de serioasă. Recent, vedeta le-a dezvăluit celor de acasă că se confruntă cu o problemă medicală cumplită și că e obligată să meargă periodic la București pentru a primi un tratament adecvat.

Frumoasa Nicoleta Luciu, admirată inclusiv pentru părul ei brunet superb, a mărturisit că trece prin clipe dificile, după ce a fost diagnosticată cu alopecie. Pentru a se trata e nevoită să urmeze, la recomandarea specialiștilor, o procedură săptămânală, la o clinică din București. Prețul terapiei este considerabil. Soția omului de afaceri Zsolt Csergo plătește o scumpă cuprinsă între 1.000 și 2.000 de euro.

Nicoleta Luciu, fericită că-i lucește părul din nou

„Nu am mai avut așa faloși frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a scris Nicoleta Luciu, pe rețelele de socializare.

Considerata una dintre cele mai frumoase vedete din Romania, Nicoleta Luciu, duce acum o viață liniștită alături de familie în Miercurea Ciuc, acolo unde soțul ei are cele mai multe afaceri. Presa scria că atunci când s-au căsătorit, cu un deceniu în urmă, averea bărbatului era undeva la 60 de milioane de euro, bani câștigați mai ales din afaceri imobiliare și jocuri de noroc.

Bruneta căsătorită cu Zsolt Csergo a nascut primul ei copil, pe Zsolt jr., în 2008, iar în 2011 i-a adus pe lume pe tripleții cuplului: Kim, Kevin și Karoly. Frumoasa vedetă e mândră de odraslele ei, toți băieții ei fiind mari acum.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre