De ce tatăl ei nu s-a împotrivit ca fiica lui să se prezinte Anamaria Prodan

De ce tatăl ei nu s-a împotrivit ca fiica lui să se prezinte Anamaria Prodan
Toată lumea îi spune Prodanca, dar ea nu s-a numit niciodată așa în acte. Sigur, la început era cunoscută ca fiica îndrăgitei interprete de muzică populară Ionela Prodan. După căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf, îi poartă numele acestuia.

Prodanca este un fel de etichetă a impresarei de fotbal. Toți îi spun așa, dar în acte, ea nu a purtat niciodată acest nume. Comentatorii au fost interesați despre viața ei de lux, despre avere și dacă divorțează de Reghe. Nu au întrebat-o cum se numește de fapt.

De ce tatăl ei nu s-a împotrivit ca fiica lui să se prezinte Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se numește așa în acte. Impresara (48) şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf (43 de ani) sunt căsătoriţi de 13 ani, iar viaţa lor pare desprinsă din filme.

De câţiva ani, cei doi fac naveta între România, Statele Unite ale Americii şi Emiratele Arabe Unite. Şi asta pentru că atât joburile, cât şi copiii lor îi solicită în diverse colţuri ale lumii.

O femeie foarte frumoasă și deșteaptă care a știut să facă bani în lumea fotbalului, deloc prietenoasă. Toți îi spun Prodanca pentru că este fiica Ionelei Prodan, regretata interpretă de muzică populară. Celebra cântareață a murit pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat cu mai multe afecțiuni. Anamaria este fiica unui avocat, Traian Tănase, iar ea a purtat acest nume înainte de a se căsători prima oară.

Când era adolescentă, Ionela Prodan și-a dat seama că fiica e vulanică, îi place să fie în centrul atenției. Nu-i moștenise vocea, nici ea, nici sora ei, dar Anei îi plăcea viața mondenă și artistică. Așa că a început să o introducă în lumea ei, a artiștilor. Ionela Prodan avea și mulți prieteni în presă, așa că, după revoluție, toate ușile îi erau deschise la ziarele si revistele vremii.Iar Anamaria a fost prezentată mereu ca „fata Prodancăi”. Au fost de ajuns două-trei articole despre Anamaria Prodan că așa i-a rămas numele. Tată, avocatul Traian Tănase, nu a avut de ce să se împotrivească fiindcă știa că fiica lui va face carieră dacă va fi cunoscută de public și de puternicii zilei.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu (n.r. după primul soț, baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu), iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria Prodan, citată de as.ro.

Toți îi spun Prodanca pentru că este fiica Ionelei Prodan, regretata interpretă de muzică populară

Ce a moștenit de la Ionela Prodan

Anamaria și sora ei, Anca, au moștenit toată averea mamei lor, dar nu și numele de familie. În timpul vieții, Ionela Prodan a reușit să strângă o avere. Ea și-a scris testamentul încă din timpul vieții și și-a împărțit averea între cele mai importante persoane din viața ei.

Moștenirea Ionelei Prodan constă în patru case, mai multe terenuri şi conturi în bănci, două maşini, bijuterii în valoare de mii de euro și niște tablouri foarte valoroase. Averea acesteia a fost evaluată la 2 milioane de euro. Ionela Prodan a mai lăsat câte 30.000 de euro celor patru nepoți, bani la care copiii vor avea acces după ce vor împlini 18 ani.

La rândul ei, Anamaria a strâns de-a lungul timpului o avere impresionanta, ce îi permite să ducă un stil de viață opulent. A vrut să facă singură afaceri, a început mai multe, de la 23 de ani. Alături de Laurentiu Reghecampf, pe plan professional, impresara a reușit să își facă un nume ce i-a adus o avere impresionantă.

Anamaria Prodan a declarat cu sinceritate că își pemite să cumpere tot ce își dorește. ”Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știa ce e aia. Eu fac parte din aia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunta la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane. Eu, fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a declarat Anamaria Prodan despre averea ei.


Anamaria Prodan se ține tare. Presupusa amanta a lui Reghecampf, reacție despre scandal

Anamaria Prodan face dezvăluiri. Cine e vinovat în scandalul legat de divorțul de Reghecampf

Recomandarile noastre