De cine îi e frică lui Edward Sanda. Nu va fi ușor

De cine îi e frică lui Edward Sanda. Nu va fi ușor
Deși au vârste fragede, Edward Sanda și Cleopatra Stratan se declară pregătiți pentru viața de familie. Deja au început să o exerseze și petrec tot mai mult timp împreună.

Cu siguranță nu va fi ușor,  mai ales că acum știm de cine îi e frică lui Edward Sanda. A recunoscut-o chiar el. Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Pavel Stratan, Cleoptara, anul trecut în toamnă, chiar în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani. Ea a spus „Da”.

Părinții nu a avut posibilitatea să comenteze, pentru că tinerii au făcut totul public, pe rețelele sociale, iar o intervenție de opoziție ar fi fost prost privită de public și fanii tuturor. Cu toții cântă. Cu toții se bazează pe aprecierea publicului. Apoi au urmat vacanțe romantice împreună,  Edward și Cleopatra s-au pozat romantic în pat și în piscină.

De cine îi e frică lui Edward Sanda

Tânărul artist a dezvăluit, la Xtra Night Show, ce emoții are în legătură cu viața de după căsătorie. Grija e față de „tata socru”. Pavel Stratan, în privat, e diferit de ceea ce vedem la televizor. Cântărețul susține că tatăl iubitei sale este un om total opus față de cum se afișează în spațiul public. Nu se știe cum va decurge pe mai departe relația lor de ginere-socru. Tânărul Edward a avut nevoie de mult curaj să o ceară de soție pe Cleopatra.

„Eu și tatăl ei ne știm dinainte, eram cumva prieteni, de vreo trei ani și ceva. În viața personală este un om cu foarte mult bun simț, este mai reținut dar nu mereu. Este opus față de cum apare la televizor”, a declarat Edward Sanda, la Xtra Night Show.

Când va fi nunta

Edward Sanda și Clepatra Stratan abia așteaptă să se căsătorească, după ce și-au început relația când tânăra avea doar 17 ani. „Când îți găsești adevărata dragoste, de ce să să mai aștepți? La noi s-a întâmplat atât de natural, încât nu mai are nici un rost să stau să caut, să aștept. Când a zis da, am fost cel mai fericit. Parcă ne știm de o viață”, a mai spus Edward Sanda.

Pentru că nu se admite să trăiască necununați, nuntă va fi anul acesta. „Așa se iau deciziile în viață când știi sigur ce vrei. Eu le doresc lor soarta noastră, doi copii cuminți nu au cum să trăiască altfel”, a spus Pavel Stratan după ce a aflat că fiica sa de 18 ani a fost cerută în căsătorie.

Dar nu cum ar vrea. Anul acesta, în toamnă, cei doi porumbei se vor căsători civil, după cum a declarat chiar Edward. „Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă. Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton”, a spus Edward Sanda.

Sursa foto: Instagram

O nouă victimă în Rețeaua Epstein. Femeia spune că a fost amenințată că va fi dată hrană la crocodili