De la săpun cu aur, la insule private. Extravaganțele vedetelor se plătesc cu milioane de dolari pe săptămână! Imaginile luxului

De la săpun cu aur, la insule private. Extravaganțele vedetelor se plătesc cu milioane de dolari pe săptămână! Imaginile luxului
Vedetele țin să le arate mereu fanilor cât de extravagant reușesc să trăiască odată ce au atins culmile succesului. De la petreceri atipice, la superiahturi de milioane de dolari și până la săpun făcut din aur sau ziua de naștere a lui Kardashian, iată numai câteva exemple.

În conace de mai multe milioane de dolari, conducând super mașini și îmbrăcând haine doar de la cei mai mari designeri, iată cum trăiesc cele mai mari vedete ale lumii. Pentru ele toate acestea sunt ceva obișnuit. Așa că nu este de mirare că sunt pregătite să cheltuiască banii enorm de mulți atunci când vine vorba de vacanțe.

Luna trecută, superstarul DJ Calvin Harris a luat-o pe gazda Radio 1, iubita sa, Vick Hope, într-o călătorie romantică în Italia. A cheltuit mai mult de 10.000 de lire sterline doar pe cazare de lux pentru escapada care a durat trei nopți.
Este o sumă uluitoare, dar, după cum se spune, dacă o ai, de ce să nu o etalezi?

David și Victoria Beckham au cheltuit milioane de lire, sătămânal, în vacanță

La începutul acestei veri, Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, și David, în vârstă de 47 de ani, trăiau la bordul unui iaht de lux, alături de cei mai mici copii ai lor Cruz, de 17 ani, și de Harper, de 11 ani. Cuplul s-a aventurat în sudul Franței și pe coasta italiană pe un super iaht impresionant de 95 de metrii numit The Madsummer. Costă „doar” 1,6 milioane de lire sterline pe săptămână pentru a-l închiria, titrează The Sun.

Nava vine cu un echipaj de 28 de angajați pentru a satisface toate nevoile lor și are zone de luat masa interioare și exterioare, un centru spa, o cameră de joacă pentru copii – și un club de noapte unde fosta Spice Girl, în special, sa bucurat de un loc pentru karaoke.

Kim Kardashian a avut săpun cu aur în vacanță

Ea e cunoscută că nu face lucrurile pe jumătate, așa că, atunci când Kim Kardashian a împlinit 40 de ani, în 2020, a făcut ceva cât se poate de firesc la banii ei. Vedeta și-a închiriat o întreagă insulă privată, desigur. Vedeta ar fi închiriat, cu 20.000 de dolari pe noapte, insula lui Marlon Brando după ce a zburat cu 30 de oaspeți pentru călătoria estimată la un milion de dolari. Excursia în Tahiti pentru cei mai apropiați și dragi ei a făcut furori, având în vedere că lumea era încă în mijlocul pandemiei.

Evident, nu este singura vacanță nebunească, de lux în care a fost Kim și a fost suficient de amabilă să împărtășească fotografii cu fanii ei. Clanul Kardashian a închiriat o vilă de 23.000 de dolari pe noapte în Costa Rica în 2017, unde s-a bucurat de prestația unor maeștri bucătari privați. În 2011, Kim și-a pierdut cercelul de 75.000 de dolari în timpul unei excursii la Bora Bora.
Familia a mai stat anterior la hotelul The Palm din Dubai – într-o proprietate care costă în jur de 30.000 de dolari pe noapte unde cu toții au fost răsfățați cinclusiv cu săpunuri făcute cu aur.

Kylie Jenner a plătit milioane pentru o petrecere pe iaht

Kim nu este singurul membru al familiei care știe să organizeze vacanțe cu stil. În august 2019, Kylie Jenner a închiriat o navă Tranquility de 90 de metri pentru a-și sărbători cea de-a 22-a aniversare.

Potrivit relatărilor, barca găzduiește până la 22 de oaspeți în 10 cabine și este condusă de un echipaj de până la 31 de membrii pentru a se ocupa de fiecare nevoie. Dacă aveți 1,23 milioane de dolari pe săptămână, o puteți închiria.
La acest preț, aveți, de asemenea, un club de plajă, piscină, un centru spa cu saună, baie turcească și o sală de masaj.

„Sanctuarul de wellness” de 10.000 de dolari pe săptpmână

John Legend și Chrissy Teigan au avut o excursie de lux în Bali. Cuplul a fost îmbrăcat în halate tradiționale aurii și roșii, cu bijuterii impresionante, în timpul unui sejur din 2017 la „sanctuarul de wellness” Como Shambala Estate.


Sejururile private costă acolo până la 10.000 de dolari pe săptămână, iar în timp ce sunt acolo, oaspeții pot încerca tratamente de relaxare specializate, yoga sau sporturi care provoacă adrenalină, cum ar fi raftingul în apă albă.

Heidi Klum plătește mult pentru o fostă navă de război deținută și de Onasis

Nunțile celebrităților sunt de obicei o aventură luxoasă. Heidi Klum, nu avea să nu fie diferită. Ea s-a căsătorit pentru a doua oară cu muzicianul Tom Kaulitz pe luxosul superyacht Christina O, în Capri, Italia, în 2019.


Ambarcațiunea, care are o lungime de 95 de metrii, se închiriază pe săptămână cu  521.000 de lire și poate găzdui până la 250 de oaspeți. Vasul și-a început viața ca o navă de război canadiană înainte de a fi transformată într-o navă decadentă pentru bogați și a fost deținută de soțul fostei doamne Jackie Kennedy, Aristotel Onassis.
Winston Churchill, Frank Sinatra, John Wayne, Richard Burton, Grace Kelly și o serie de vedete de la Hollywood au fost la bord.

Brangelina” și-au dus copiii în Thailanda. Cost: 18.000 de dolari pe noapte

Înainte ca „Brangelina” să devină istorie, Angelina Jolie și Brad Pitt erau renumiți pentru vacanțele lor extravagante.
Acestea au inclus un sejur de 18.000 de dolari pe noapte la Ampuri Beach Resort, în Phucket, Thailanda, în 2015.
Proprietatea lor palațială cu 10 paturi, care era răspândită pe două etaje, avea o sală de gimnastică privată și o piscină înconjurată de mini-pagode – precum și o echipă de opt servitori pentru a le satisface toate nevoile.

Brad, Angelina și cei șase copii ai lor au fost, de asemenea, văzuți făcând plimbări private cu barca prin golful Halong, îmbarcându-se pe un iaht de lux, relaxându-se pe o plajă privată și bineînțeles cumpărături.

Surse foto. Popsugar, Instagram, Miles & Miles LLC