Decizia medicilor e clară: Narcisa Suciu nu va pleca din România. „Cred că după chestia asta, mi s-a pornit un motoraş”

Decizia medicilor e clară: Narcisa Suciu nu va pleca din România. „Cred că după chestia asta, mi s-a pornit un motoraş”
Narcisa Suciu a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale, dar a fost iubită de Dumnezeu.

Operația pe care Narcisa Suciu a avut-o nu demult, i-a salvat viața. Dar problemele încă nu s-au terminat pentru artistă.

Decizia medicilor e clară: Narcisa Suciu nu va pleca din România. „Cred că după chestia asta, mi s-a pornit un motoraş”

Într-un interviu pentru Click, Narcisa Suciu a vorbit despre starea sănătății sale și a menționat că, deși se simte mult mai bine, medicii nu i-au dat ok-ul să plece din țară. Ea va trebui să mai rămână o perioadă în România, pentru a fi sub supraveghere medicală.

„În momentul ăsta, sunt foarte bine. Având în vedere că acum nouă săptămâni, fix pe vremea asta, mă trezisem din operaţie şi eram, practic, pierită, nu-mi vine să cred că-s bine. Sunt mai bine decât speram în momentul ăla. Şi sunt în ţară, în continuare, de atunci, pentru că, practic, pentru o perioadă de timp, doctorul mi-a recomandat să nu plec de aici.

Până nu suntem clar că totul e OK. (…) m-a sfătuit să rămân în România o perioadă, în caz că se agravează lucrurile. Pentru că a fost o situaţie foarte gravă”, a spus vedeta.

Soțul și fiica vedetei nu au ajuns în România

Pe de altă parte, Narcisa a explicat că soțul și fiica ei nu au venit în România, deși și-au dorit foarte mult, pentru că nu puteau să stea în spital mai mult de o oră pe zi. Dar Narcisa are în țară foarte mulți prieteni, care i-au fost alături în cele mai grele momente.

„Nu. S-au speriat foarte tare, în primă fază. Eu încercam să îi îmbărbătez. În momentul în care au auzit şi-au căutat bilet, dar am zis: nu veniţi că nu puteţi să intraţi în spital mai mult de o oră pe zi. În rest, 23 de ore, nu ştiu ce-aţi putea face, n-aveţi cum să mă ajutaţi. (…)

„Prietena mea cea mai bună e medic

Şi am foarte mulţi prieteni. Bine, dar nu prea am spus la nimeni. Prietena mea cea mai bună e medic. I-am spus ei şi ea m-a dus la spital. Dar mai am o prietenă foarte bună care locuieşte în San Francisco şi care a trimis pe cineva, de aici, să îmi aducă lucruri, la spital. Fără ca eu să ştiu. Pur şi simplu, m-a întrebat: unde eşti, în ce spital? Şi a trimis pe cineva la mine”, s-a destăinuit celebra artistă.