Decizie radicală a șefului de la Facebook. De ce și-a dezmoștenit Mark Zuckerberg ambii copii

Decizie radicală a șefului de la Facebook. De ce și-a dezmoștenit Mark Zuckerberg ambii copii
Este unul dintre cei mai bogați tineri de pe planetă, dar acest lucru nu înseamnă nimic când vine vorba de copiii lui. Acum, că sunt mici, cresc fără griji, dar nu vor moșteni nimic. Ca să trăiască când vor fi mari, trebuie să muncească și să se descurce. Mark Zuckerberg a decis să își dezmoștenească copiii.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care a devenit miliardar înainte de a împlini vârsta de 32 de ani și care numără peste 50 de miliarde de dolari în conturi și afaceri, a luat o decizie radicală în ceea ce îi privește pe copiii săi.

Într-o scrisoare către fiica lor nou-născută, Zuckerberg și soția sa, dr. Priscilla Chan, arată că nu va moșteni nimic din fabuloasa avere a fondatorului Facebook, și că s-au angajat să cedeze 99% din acțiunile companiei lor pentru „a promova potențialul uman și de a promova egalitatea pentru toți copiii din următoarea generație”.

CEO-ul Facebook și soția sa, Priscilla Chan au declarat pentru Gayle King, la CBS că își cresc copiii pentru a fi cu picioarele pe pământ în ciuda bogăției familiei. În mai, Zuckerberg a împărtășit pe Facebook un videoclip cu fiicele sale încărcând mașina de spălat vase. Într-o altă fotografie, fiica cea mare ajută la prepararea mesei (foto).


Borcea la mare, cu o parte din copii. A ales Olimp

Am aflat cum arată Mercedesul viitorului. Imaginile sunt absolut năucitoare


„În primul rând, nu le oferim totul. Deci cred că este o piesă importantă. Au treburi”, a spus Zuckerberg. Maxima, 4 ani și August, 2 ani, au deja responsabilități în jurul casei.

Scrisoarea lui Mark către Maxima

”Dragă Max, mama ta și cu mine nu avem încă cuvintele pentru a descrie speranța pe care ne-o oferi pentru viitor. Noua ta viață este plină de promisiuni și sperăm că vei fi fericită și sănătoasă, astfel încât să poți explora pe deplin. Ne-ai dat deja un motiv să reflectăm asupra lumii în care sperăm că trăiești. Ca toți părinții, vrem să crești într-o lume mai bună decât a noastră azi. În timp ce titlurile se concentrează adesea pe ceea ce nu este în regulă, în multe moduri lumea se îmbunătățește.

Sănătatea se îmbunătățește. Sărăcia se micșorează. Cunoașterea crește. Oamenii se conectează. Progresul tehnologic în fiecare domeniu înseamnă că viața ta ar trebui să fie dramatic mai bună decât a noastră azi. Vom face partea noastră pentru a face acest lucru, nu numai pentru că te iubim, ci și pentru că avem o responsabilitate morală față de toți copiii din următoarea generație.

Credem că toate viețile au o valoare egală și asta include mult mai mulți oameni care vor trăi în generațiile viitoare decât cei care vor trăi astăzi. Societatea noastră are obligația de a investi acum pentru a îmbunătăți viața tuturor celor care vin pe această lume, nu doar a celor deja aici”, e notat în scrisoarea lui Zuckerberg făcută publică la nașterea fiicei sale, acum aproape cinci ani. Decizia vizează și al doilea copil.

Sursa foto: Instagram