Declarațiile lui Ion Țiriac despre Serena Williams au devenit virale

Declarațiile lui Ion Țiriac despre Serena Williams au devenit virale
Ion Țiriac dă rar interviuri, dar și când o face provoacă valuri uriașe. A vorbit și despre Serena Williams, celebra jucătoare de tenis, iar acum primește replica. Declarațiile miliardarului român au devenit virale.

Anul trecut, când Ion Țiriac a împlinit 81 de ani, un mare ziar italian titra: “Contele Dracula al tenisului s-a născut la Brașov, în România”. Jurnalista Irina Păcurariu a realizat un interviu cu miliardarul român. Declarațiile lui Ion Țiriac despre Serena Williams au ajuns acum virale.

Declarațiile lui Ion Țiriac despre Serena Williams

Jurnalista Irina Păcurariu era bucuroasă că a putut să îi ia un interviu lui Ion Țiriac, în emisiunea pe care o realizează la TVR 2, „Reţeaua de idoli”.

„E naiv să crezi că Ion Țiriac va povesti cuiva cum a făcut primul milion, sau, în cazul lui, primul miliard. Pentru mulţi va rămâne un excentric, mare colecţionar de maşini, proprietăţi, blazoane, trofee de vânătoare şi avioane private. Orice se poate spune sau scrie, despre octogenarul campion, dar e complicat să-i contești încăpățănarea de face din sport o temă publică. După mulți ani, Ion Țiriac acceptă un interviu pentru care unii şi-ar scoate pălăria, iar el, ceea ce se întâmplă foarte rar, și-a scos ochelarii”, spune Irina Păcurariu.

Însă, Ion Țiriac a vorbit dur despre Serena Williams, deținătoare a 23 de trofee de Grand Slam, și a spus că aceasta ar trebui să renunțe la tenis. Ion Țiriac: „La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea Irinei Păcurariu.

Serena Williams îi răspunde lui Ion Țiriac cu aceeași monedă

În urma acestui episod, Serena Williams nu va mai fi prezentă la un turneu important, patronat de Ion Țiriac.

”Întotdeauna spun că oamenii au dreptul la opinia lor”, a spus Serena Williams. „În mod clar, tenisul feminin are mai mult decât mine. Mai sunt multe, dar voi avea cuvinte cu el, credeți-mă, voi avea cuvinte cu el. Este un comentariu ignorant și este un comentariu sexist și poate este un om ignorant”, a spus marea jucătoare de tenis, citată de ubitennis.net.

Omul de afaceri Alexis Ohanian (37 de ani), soțul americancei Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), a avut o recție acidă la adresa lui Ion Țiriac, scrie gsp.ro. Soțul Serenei Williams i-a răspuns pe twitter lui Ion Țiriac, iar Jose Morgado, un jurnalist portughez, a postat mesajul „E sigur să spunem că Serena nu va mai juca niciodată la Madrid”, făcând referire la Mutua Madrid Open, turneul din Spania deținut de Ion Țiriac.

Alexis Ohanian a comentat la postarea pe Twitter a portughezului și a avut o replică dură. „E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac”, a fost mesajul soțului Serenei Williams.


Mădălina Ghenea despre Zaniolo: „Sunt fericită că l-am întâlnit”. Mai înțelege cineva ceva?

Recomandarile noastre