Decorați singur casa! Colorați o sticlă și strângeți conuri de brad

Decorați singur casa! Colorați o sticlă și strângeți conuri de brad
Vin Sărbătorile și ne dorim ca locuința noastră să fie cât mai decorată în spiritul Crăciunului și nu numai. Puteți faci singuri decorațiuni frumoase și inedite. Cum se face o sticlă colorată și ce poți să faci din conuri de brad.

Este o preocupare relaxantă în vremurile astea tulburi, pline de frustrări. Puteți face decorațiuni interioare singuri. Nu e greu. Dacă mergeți în parc ori prin pădure, strângeți și câteva conuri de brad. Le puteți folosi la decorațiuni spectaculoase.

Decorați singur casa! Cum se face o sticlă colorată

Dintr-o sticlă obișnuită, rămasă după o oarecare băutură, se poate face o decorațiune interesantă și spectaculoasă.

Aveți nevoie de o sticlă, de pe care trebuie să îndepărtați eticheta și vopsele ce pot fi aplicate pe sticlă. Acestea pot fi găsite în orice magazin cu obiecte de papetărie sau artă. Mai întâi desenați modelul de bază, triunghiurile.

Desenați cum vreți triunghiurile pe toată suprafața sticlei. Apoi colorați-le cu cele mai diverse culori.

Alegeți culori intense și combinați-le între ele. Apoi lăsați vopselele să se usuce complet.

Puneți o ghirlandă luminoasă în interiorul sticlei, scoțându-i capătul prin capacul ei.

Decorați singur casa! Adunați conuri de brad

Dacă în timpul plimbărilor prin parcul sau pădurea, în care cresc conifere, culegeți câteva pentru acasă. Se pot face decorațiuni interesante, în spiritual sărbătorilor de iarbă.

Folosind o tavă sau un bol obișnuit, câteva lumânări și conuri de brad, puteți să creați un suport decorativ pentru lumânări, care va deveni un adevărat ornament pentru cameră.

Pentru ca suportul să arate încă mai frumos, conurile pot fi decorate cu sclipici argintiu, ca să pară presărate cu zăpadă. Sursa și foto: retete-usoare.ro


Uite cum se ”prostește” chef Sorin Bontea când vede un microfon! Video