Delea, nedespărțit de mamaia lui. După Survivor, câștigătorul marelui premiu își răsfață bunica – Exclusiv

Delea, nedespărțit de mamaia lui. După Survivor, câștigătorul marelui premiu își răsfață bunica – Exclusiv
Alex Delea, marele câștigător al Survivor România 2022 a avut și are o viață aparte. Dar a demonstrat tuturor că e un luptător înnăscut și a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Așa cum spunea și atunci, e fericit că-și poate ajuta familia. O familie greu încercată de viață încă de când acesta era un copil.

În vârstă de 25 de ani, barmanul din Constanța a declarat că nu a plecat în jungla dominicană pentru a câștiga, ci pentru a-și testa limitele, iar acum Alex Delea, nedespărțit de mamaia lui. Dovada e vie pe contul de social media al tânărului. Pasionat de sport, Alex Delea nu a lăsat garda jos după ce s-a văzut cu premiul câștigat. E la fel de fit și plin de mușchi, precum era în junglă.

Crescut de mamă, bunică și mătușă, după ce tatăl său l-a părăsit, Alex Delea este foarte atașat de femeile din familia sa.

După Survivor, Delea e nedespărțit de mamaia lui

Barmanul cu alură de culturist este absolut îndrăgostit de mamaia lui. Își duce bunica în locuri cochete și scumpe, o răsfață, mai ales că acum are cu ce. A mers cu ea la aeroport, ca să îi facă o surpriză atât bunicii cât și mamei sale, care urma să vină înapoi în țară, din străinătate.

Și, ca să facă așteptarea mai ușoară, Alex Delea și-a invitat mamaia la masă. O salată în aeroport costă vreo 80 d elei, dar câștigătorul Survivor nu se uită la bani când vine vorba de mamaia lui care l-a crescut.

„Am fost crescut de trei femei”

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușa mea au plecat, ca să am ce să mănânc.Pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea”, a mărturisit acesta. Pentru că banii nu ajungeau, el a lucrat de la 17 ani în barul ce a devenit afacere de familie, iar de la Constanța a plecat la Costa Brava.

„Țin minte că plângeam de foame. Nu aveam absolut nimic de mâncare. Eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam 4 ani, a venit tragedia. Pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putut să facă asta. A decis să își ia viața, din păcate”, spunea Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre