Finala Survivor România 2022. Azi se dă lupta pentru marele premiu. Iată cine e favorit

Finala Survivor România 2022. Azi se dă lupta pentru marele premiu. Iată cine e favorit
Trei concurenți au rezistat în jungla dominicană și sunt la un pas să pună mâna pe marele premiu. Fanii sunt cu sufletul la gură.

Mai sunt doar câteva ore și vom afla cine este marele câștigător al celui mai greu concurs, Survivor România 2022.

Finala Survivor România 2022. Cine se luptă pentru marele premiu

Trei concurenți numără orele până vor afla cine va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Mai au încă un hop de trecut, acela de a ajunge în ultimul act al competiției. Alex Delea. Elena Chiriac. Ionuț Popa vor face tot ce vor putea pentru a demonstra, dacă mai este cazul, cine este cel mai bun dintre cei buni. Diseară, la ora 20.30, începe marea finală.

Potrivit caselor de pariuri, Alex Delea este favoritul publicului la marele premiu.

Alexandru Nedelcu a părăsit emisiunea cu doar o zi înainte de finală

Printre preferații publicului s-a numărat și Alexandru Nedelcu, care a dat tot ce a putut și s-a confruntat cu cele mai incredibile situații. Din nefericire însă, el a plecat acasă cu doar o zi înainte de finală. ”Ăsta a fost drumul meu până aici. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt. Mi-aș fi dorit să ajung în Finală, dar dacă atât mi-a fost scris… atât a fost să fie”, a declarat vizibil emoționat concurentul.

Cine au fost Faimoșii care s-au luptat la Survivor

Survivor este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului!”, au mărturisit organizatorii înainte să înceapă spectacolul.

Cei 12 concurenți de la „Faimoși” care au luptat în jungla dominicană au fost: Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.

Au plecat la cea mai mare provocare din viața lor și echipa Războinicilor, care a fost formată din Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli și Ramona Crăciunescu.

Sursă foto: libertatea