Delia a evadat din nou. De ce credeți că a făcut-o tocmai în insula vedetelor lumii?

Delia a evadat din nou. De ce credeți că a făcut-o tocmai în insula vedetelor lumii?
Cum prinde o ocazie, Delia evadează în locuri superbe. Între două filmări, artista călătorește, face cumpărături, se distrează. Pe 16 septembrie, a împlinit 8 ani de când a fost mireasă și a plecat pe o insulă superbă să sărbătorească.

Simpatica Delia Matache a evadat din nou, într-o scurtă vacanță. De data asta este pe o insulă superbă unde s-a bucurat de soare, de apa curată și azurie, dar și să sărbătorească 8 ani de când a fost mireasă.

Delia a sărbătorit 8 ani de când a fost mireasă

Simpatica Delia (38 de ani), pe care o vedeți în juriul de la IUmor și X Factor, este, de fapt, într-o scurtă vacanță în insula grecească Mykonos. insula vedetelor și bogaților din întreaga lume.

Are grijă ca fanii ei, cel puțin 2,5 milioane de urmăritori, să se bucurie și ei. Face poze oriunde s-ar duce.

Vara asta, a ales destinații mai aproape de casă, din pricina pandemiei. Când nu vor mai fi restricții, pe artistă o așteaptă un șir lung de concerte, emisiuni, evenimente. Așa că Delia profită acum de această vacanță prelungită, neprogramată.

La sfârșitul lunii iulie, în plină pandemie, Delia și soțul ei au fugit pe Coasta de Azur, la Saint Tropez, în Franța. Apoi a fost la Bâlea Lac unde s-a pozat pe marginea prăpastiei, a fost în Alpi (Austria) când a sărbătorit 8 ani de la căsătoria civilă cu Răzvan Munteanu.

Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit civil pe 30 august 2012. Cununia civilă a avut loc în cel mai romantic loc din România. Interpreta şi omul de afaceri originar din Târgu Jiu au spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile la Poarta Sărutului. Pe 16 septembrie 2012, Delia a fost cea mai fericită mireasă.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp