Delia a vorbit despre „planul nebun și fetishist și exagerat”. Ce are de gând să facă artista

Delia a vorbit despre „planul nebun și fetishist și exagerat”. Ce are de gând să facă artista
Între cântări și multe alte proiecte, Delia nu ratează niciodată o escapadă în cele mai frumoase locuri. Iată ce și-a propus în curând.

Îndrăgostită de munte, Delia și soțul său, Răzvan, și-au pus în gând acum să ajungă într-un loc cu totul și cu totul special.

Delia e pusă pe fapte mari și speră ca anul acesta să-și împlinească un vis mai vechi: să ajungă pe Everest. Până atunci, vedeta spune că va escalada munți mai mici, ca să se antreneze cum trebuie și pasul următor va fi Nepalul.

„Vreau să ajung în Nepal. Vreau să ajung pe Everest, nu știu dacă anul ăsta, dar ăsta este planul meu nebun și fetishist și exagerat. Răzvan e cu mine. Adică vrea și el să ajungă pe Everest dacă eu vreau. L-am luat în treaba asta și o să ne antrenăm, facem munți mai mici”, a mărturisit vedeta pentru Cancan.

Delia și soțul, Răzvan

„Este visul meu, ar fi o provocare pentru mine să merg cu Răzvan”

Cât privește unul dintre cele mai grele concursuri, America Express, Delia nu spune nu unei asemenea aventuri, dar până acum nici cântăreața, nici soțul ei, nu au avut timp. Artista susține că și acesta e un vis și, dacă s-ar întâmpla, e convinsă că ar face o echipă senzațională cu Răzvan.

„Aș vrea. Este visul meu, ar fi o provocare pentru mine să merg cu Răzvan și îți dai seama că dacă ne-am duce, ne-am dori să câștigăm, adică ne-am duce în competiție direct. (…) În primul rând am fi bine pe probleme fizice și pe tot ce ține de ambiții, și ajuns în timp record, și chestii de aptitudini fizice, și rezistență, și așa. Și mai apoi, asta cu mâncatul, cred că aș drege-o cumva. Dar nu putem din cauza timpului. El e prins, eu sunt prinsă în 70 de mii de proiecte.

Delia, vacanță în Italia

„Am acest instinct de supraviețuire și pot să mănânc de pe tarabe, pot să cer la oameni mâncare, nu-mi scad gradele”

Nu m-aș duce cu altcineva pentru că noi funcționăm foarte bine împreună. Și eu sunt pe parte de creativitate, el e pe parte de calcul, foarte exact, matematic, foarte bine ancorat în realitate. Funcționăm bine.  Cred că n-aș muri de foame, adică m-aș descurca.

Am acest instinct de supraviețuire și pot să mănânc de pe tarabe, pot să cer la oameni mâncare, nu-mi scad gradele. În condițiile în care oamenii ăia nu mă cunosc, n-am mândrie și orgoliu. Probabil că l-aș avea aici sau probabil că nu. Cu o cameră după tine ai alt avânt să mergi să cerșești. Adică e o chestie în care ești implicat și nu faci treaba asta în mod gratuit”, a mai afirmat celebra artistă.

Recomandarile noastre