Delia îmbină utilul cu plăcutul. A donat bani într-un mod inedit. FOTO

Delia îmbină utilul cu plăcutul. A donat bani într-un mod inedit. FOTO
Delia îmbină utilul cu plăcutul. Cântăreața a donat o sumă de bani pentru o cauză caritabilă, dar a făcut-o într-un mod inedit.

Delia este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, dar și printre cele mai nonconformiste. Artista nu se ferește să fie ea în orice moment, începând de la vestimentație și până la felul în care le răspunde criticilor care nu de multe ori au pus-o la zid. Fanii s-au obișnuit deja că artista e pasionată de vacanțe, însă ea mai are o pasiune. Delia îmbină utilul cu plăcutul. 

Pe lângă apetitul pentru vacanțe în destinații îndepărtate, vedeta este pasionată și de tatuaje. În urmă cu mai mult timp artista  a ales să-și tatueze o pasăre foarte colorată în zona claviculei, iar un alt tatuaj pe care și l-a făcut în urmă cu ceva vreme e reprezentat de o înghețată la cornet. Desenul și l-a făcut atunci pe brațul drept, însă lista tatuajelor vedetei nu se oprește aici. Deliei îi plac tare mult vacanţele în Thailanda, iar o parte din tatuajele sale au influenţe asiatice. 

Delia îmbină utilul cu plăcutul. A donat bani și s-a ales cu un nou tatuaj 

Artista și-a anunțat recent fanii de pe Instagram că a ajuns din nou în cabinetul tatuatorului, asta pentru a-și face bineînțeles un nou tatuaj. Vedeta le-a arătat urmăritorilor săi cum a decurs totul și le-a dezvăluit și motivul. Practic, Delia a adăugat un ursuleț colorat pe braț, acolo unde mai avea deja câțiva tatuați. Totul a fost făcut pentru o cauză nobilă, iar banii plătiți  pentru desen au fost donați în acest sens. 

Delia și-a ținut fanii la curent cu tot procesul, iar apoi le-a dezvăluit finalul. Reacțiile acestora n-au întârziat să apară. Toată lumea a apreciat desenul, dar și gestul făcut de artista lor preferată pentru strângerea de fonduri în scopul unei cauze nobile. „Facem ce trebuie, că așa trebuie”, a scris Delia în dreptul imaginii de pe Instagram.

Foto: Instagram

Femeile sunt mai protejate de COVID-19 dacă iau aceste suplimente