Delia, supărată că emisiunile unde e jurat i-a stricat sănătatea. „Îmi dau demisia…”

Delia, supărată că emisiunile unde e jurat i-a stricat sănătatea. „Îmi dau demisia…”
E plătită regește, dar chiar și o vedetă ca Delia mai suferă uneori. Cântăreața se luptă acum să scape de o problemă de sănătate.

A stat mult prea mult pe scaun în postura de jurat, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra sănătății Deliei.

Delia, supărată că emisiunile unde e jurat i-a stricat sănătatea. „Îmi dau demisia…”

Recent, Delia a mers la doctor pentru un control, ca urmare a durerilor mari de coloană pe care le-a avut. Rezultatul nu a fost deloc pe placul vedetei, căreia i s-a descoperit o afecțiune la coloană. Se pare că această afecțiune a dobândit-o pentru că a stat mult prea mult pe scaun. În consecință, Delia a luat o decizie radicală: la filmările iUmor va sta mai mult în picioare și va fi mult mai activă.

„Oamenii nu sunt făcuți să stea în fund, jos”

“Doresc să mulțumesc emisiunii iUmor pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și de XFactor și de iUmor. Ce minunată e viața, imi dau demisia. Da, nu o să mai stau jos la iUmor, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos”, a povestit Delia pe Instagram.

Și Delia și Smiley au o afecțiune comună

Pe de altă parte, Delia mai suferă de o boală, aceeași afecțiune având-o și Smiley. E vorba de sindromul Peter Pan, o afecțiune care se manifestă prin atitudine copilărească, chiar dacă cei doi sunt oameni maturi. „În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării.

Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat”, a spus Delia, tot în podcastul lui Gojira. Invitat în aceeași emisiune și Smiley a recunoscut prin ce trece: „Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd.

Vorba aia pe care o zic, să nu uit să mă joc câteodată, este atât de importantă. Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc”.

Sursă foto: instagram