Deliric i-a facut cadou Innei un Ferrari, ca să se plimbe el cu bolidul. Băiat isteț!

Deliric i-a facut cadou Innei un Ferrari, ca să se plimbe el cu bolidul. Băiat isteț!
Inna este o vedetă mereu în pas cu moda, dar o face altfel decât celelalte „surate” de breaslă.

Vara asta ea a ridicat nivelul fițelor în showbiz, făcându-și apariția prin Bucureștica o adevărată divă, într-un roșu Ferrari care valorează peste un sfert de milion de euro. Iubitul ei a avut privilegiul de a-i conduce bolidul, în vreme ce ea s-a bucurat de plimbare.

Inna a primit un Ferrari din partea echipei ei, ca aniversare a 100 milioane de vizualizări pe YouTube, la finalul lunii trecute. Ferrari F8 Spider, de culoare roșie, a fost „livrat” la Loft chiar în timpul petrecerii Innei, stropită cu multă șampanie. Martorii povestesc că vedeta a luat cheia, a urcat și a apăsat pedala până la podea. Muzica s-a oprit, iar sunetul de motor puternic i-a asurzit pe toți cei prezenți.

Zilele trecute, Inna a ieșit la plimbare, iar o asemenea mașină, din care există doar câteva în rândul vedetelor, nu a trecut neobservată. La volan nu se afla, însă, Inna, ci iubitul ei, Deliric, arată Cancan.ro.

Deliric nu este doar iubitul ei, ci și mâna dreaptă a artistei, un fel de impresar și sfetnic în afaceri.

Cât de mult se iubesc, de fapt, Inna și Deliric

În ciuda zvonurilor recente cum că ar fi apărut fricțiuni între cei doi, artista a dezmințit și chiar a asigurat că relația ei cu Deliric este mai solidă ca niciodată. „Relația noastră este extraordinară, ne înțelegem de minune și ne ajută foarte tare că lucrăm în același domeniu. Ne susținem muIt”, a declarat Inna într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Cu iubitul ei alături, care îi conduce cu atenție noul Ferrari, Inna s-a declarat fericită de faptul că a reînceput activitatea, pentru ea urmând vara aceasta multe provocări profesionale, precum un concert în Finlanda sau participarea pe scena Tomorrowland – cel mai mare festival din lume. Portofoliul impresionant al Innei este comparabil cu cele mai mari nume din industria muzicală globală. În urmă cu exact patru luni, Inna a ajuns la performanța de a avea 269 de videoclipuri pe YouTube care depăşesc 100 de milioane de vizualizări.

Sursa foto: Instagram, Cancan.ro