Inna a gafat maxim. Spectatorii au huiduit-o și au plecat de la concert

Inna a gafat maxim. Spectatorii au huiduit-o și au plecat de la concert
În încercarea de a-și dovedi cunoștințele de limba maghiară, Inna a dat-o de gard la Satu Mare.

E una dintre cele mai apreciate artiste internaționale, dar are și Inna scăpările ei. Iată ce s-a întâmplat la Satu Mare.

Inna a făcut-o de oaie în concertul de la Satu Mare. Mulți spectatori au huiduit-o și au plecat de la spectacol

Invitată la Satu Mare la Zilele Orașului, Inna a reușit performanța să calce cu stânga încă de la începutul spectacolului. Vedeta a făcut marea greșeală să nu spună în limba română Ce mai faci, Satu Mare, ci a preferat maghiara. Doar că a greșit grav atunci când a rostit ”Mit csinals, Satu Mare”.  Când spectatorii au auzit așa ceva, au început cu huiduielile, iar o mare parte din ei și-au luat tălpășița.

Cei care au rămas s-au bucurat de vocea și melodiile artistei, care a reușit să facă un spectacol pe cinste. Dar pentru prea puțină lume. Ulterior, artista a plecat la un concert la Budapesta.

Inna susține că lucrurile nu au stat chiar așa

„Prezența INNEI pe scena de la Satu Mare nu a fost întâmpinată cu huiduieli, lucru evident încă din video-ul preluat de pe site-ul din presa locală din Satu Mare, unde oamenii reacționează la salut și la menționarea numelui orașului. De altfel, pe tot parcursul concertului, artista a comunicat în limba română cu publicul, după ce a salutat în limba maghiară, pentru a se adresa unei părți a publicului.
De altfel, evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și maghiară, dar și comunicarea online și signalistică la scenă,
la fel.
La concert, au fost prezenți 10 000 de oameni care au cântat și au stat la scenă pe tot parcursul concertului, dovadă stau video-urile
și fotografiile (n. realizate la acel moment).
În plus, după concert, artista a stat aproximativ o oră la fotografii în culise”, ne-a transmis staff-ul vedetei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Anul trecut a recunoscut că se iubește cu Deliric

Secretoasă când vine vorba de viața personală, anul trecut Inna a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Deliric. Cei doi au ales ca preț de câteva luni să nu ști nimeni de relația lor. ”Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare.

Ne place super mult să călătorim și cred că este hobby-ul pe care îl facem cel mai des împreună. Și da, ne plimbăm mult cu skateboard-ul, ne vedem des cu prietenii noștri. (…) Nu avem disensiuni pe plan artistic, dar nu pot să spun că treburile rămân la ușă, e imposibil în cazul nostru. Dar ne susținem unul pe celălalt în proiectele pe care le face fiecare”, a declarat Inna, potrivit Viva.

 

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre