Deliric, iubitul Innei, nu vrea să o scape pe artistă. E hotărât să îngenuncheze, deja a anunțat pe toată lumea

Deliric, iubitul Innei, nu vrea să o scape pe artistă. E hotărât să îngenuncheze, deja a anunțat pe toată lumea
După doi ani de relație, Inna și Deliric, iubitul acesteia, pare că vor să ducă relația la un alt nivel. Declarația artistului i-a luat prin surprindere pe mulți.

Se pregătește oare Inna pentru nuntă? Deocamdată nimeni nu știe adevărul, dar ceva se întâmplă. Iar vedeta e foarte fericită.

Deliric, iubitul Innei, e un bărbat hotărât: o cere de nevastă. La ce inel s-a gândit

A colaborat cu cei mai mare artiști ai momentului, iar vocea sa a rupt Occidentul în două. De când l-a cunoscut pe Deliric, și în viața personală Inna e la fel de fericită. Iar fanii vedetei au rămas surprinși de reacția recentă a acestuia. „De unde ştiţi că nu am cerut-o? Nu îmi place să fac public treaba asta, dar am inelul în minte, doar trebuie să îmi fac curaj”, a spus acesta.

„E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține”

Într-un interviu acordat acum doi ani, Inna a explicat cât este de fericită alături de Deliric, bărbatul care o susține în orice își dorește să facă. „Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el. Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregătește el este delicios! Gătește mereu vegan și mă surprinde de fiecare dată.

Deli este preferatul meu din industria românească. Este cel mai inteligent. Și este cel mai haios din lume. Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm.”, a povestit Inna pentru revista Unica.

„Am avut multe momente în care am vrut să renunț”

Chiar dacă e o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, ca să ajungă în top Inna a muncit enorm și a avut și momente în care a vrut să renunțe. Ea a spus tot ce nu s-a știut într-un interviu pentru publicația Arabian Moda.

„Muzica a făcut parte din viața mea încă de când eram mică, pentru că mama mea a fost cântăreață, la fel și bunica mea. Am cântat în corul bisericii, apoi am început să iau lecții de canto după ce am participat la festivaluri și concursuri de muzică.

După un timp, am început să cânt pop și rock, iar mai târziu am lansat piesa Hot sub numele INNA. Restul este istorie! Cântatul a fost pasiunea mea cu siguranță încă din primii ani de viață. Dar, pe drumul meu spre a deveni cântăreață, am avut multe momente în care am vrut să renunț.

De asemenea, am crezut că este important să mă concentrez asupra educației mele, așa că de aceea am ales să studiez la o universitate.”, mărturisea Inna. Nu știm dacă într-adevăr bat clopotele de nuntă pentru Inna, dar mărturisirea neașteptată făcută de iubitul său, Deliric, după doi ani de relație, cam asta dă de înțeles. Rămâne să vedem dacă sau când va face pasul cel mare.

Sursă foto: instagram