Lizzo, o artistă cu greutate. Priviți-o, nu are niciun complex și urcă în topurile muzicale!

Lizzo, o artistă cu greutate. Priviți-o, nu are niciun complex și urcă în topurile muzicale!
În 2019, Time a desemnat-o pe Lizzo drept „Entertainer of the Year” pentru ascensiunea sa meteorică și contribuția sa în muzică. Pe lângă cele trei premii Grammy, ea a mai câștigat un Billboard Music Award, un BET Award și două Soul Train Music Awards.

Dincolo de premii, Lizzo este cu adevărat o apariție ieșită din tipare. Iar pentru asta e suficient să priviți clipul următor. Artista le are pe toate. E un ambasador perfect al curentului #bodypositivity și, mai mult decât atât, nu se sfiește să apară semidezbrăcată pe scenă. Discursul ei îmbracă toate noile trenduri viralizate pe social media, de la #blacklivesmetter la egalitate de drepturi și așa mai departe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Publicul, pe care îl vedem în extaz în timpul concertului ei, e unul atipic, probabil, unul pe care-l vom vedea și în România în următorii ani, ca mod de manifestare și aparență.

Cine este Lizzo

Americanca Melissa Viviane Jefferson (născută la 27 aprilie 1988), este cunoscută sub numele profesional Lizzo. Este cântăreață, rapperiță și compozitoare. Născută în Detroit, Michigan, s-a mutat ulterior în Houston, Texas, unde a început să cânte. Apoi s-a mutat în Minneapolis, unde și-a început cariera de înregistrare în muzica hip-hop. Înainte de a semna cu Nice Life și Atlantic Records, Lizzo a lansat două albume de studio-Lizzobangers (2013) și Big Grrrl Small World (2015). Primul EP al lui Lizzo de pe o casă de discuri majoră, Coconut Oil, a fost lansat în 2016.

Între timp, artista face valuri pe internet, acolo unde se prezintă în toată deplinătatea formelor sale, mândră de toate kilogramele în plus pe care le poate etala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo a atins succesul mainstream odată cu lansarea celui de-al treilea album de studio al ei, Cuz I Love You (2019), care a ajuns în primele cinci poziții ale topului US Billboard 200. Albumul a dat naștere single-urilor „Juice” și „Tempo”. Versiunea de lux a albumului a inclus single-ul „Truth Hurts” din 2017 al lui Lizzo, care a devenit un hit viral de succes, ajungând pe primul loc în topul US Billboard Hot 100 la doi ani de la lansarea sa inițială, marcând, de asemenea, cea mai lungă perioadă de timp petrecut în topul melodiilor solo pentru o femeie rapper.

În aceeași perioadă, single-ul ei din 2016 „Good as Hell” a urcat și el în topuri, ajungând pe primele trei locuri în Hot 100 și în primele zece locuri în UK Singles Chart.

Artista cu greutate a făcut istorie la Grammy-uri

Lizzo a primit opt nominalizări la cea de-a 62-a ediție a Premiilor Grammy, cele mai multe pentru orice artist din acel an, inclusiv pentru albumul anului pentru versiunea deluxe a albumului „Cuz I Love You”, pentru cântecul anului și înregistrarea anului pentru „Truth Hurts”, precum și pentru cel mai bun artist nou. În cele din urmă a câștigat premiile pentru cel mai bun album urban contemporan, cea mai bună interpretare pop solo pentru „Truth Hurts” și cea mai bună interpretare R&B tradițională pentru piesa „Jerome”.

Pe lângă cântat și rap, Lizzo a lucrat și ca actriță. Ea a fost interpretă de voce în filmul de animație UglyDolls (2019) și a apărut în filmul Hustlers (2019).

Sursa foto: Instagram