Denise Rifai ne lasă cu gura căscată: s-a transferat la turci!

Denise Rifai ne lasă cu gura căscată: s-a transferat la turci!
În sfârșit marele anunț a fost făcut, după mai multe mesaje cu schepsis postate de fosta vedetă de la Realitatea Plus pe Facebook. Denise Rifai va avea emisiune la Kanal D

Plecată de la postul Realitatea Plus în urmă cu câteva luni, Denise Rifai ne-a lăsat să înțelegem că își caută inspirație pentru un nou format de emisiune și un post tv unde să-l transpună pe ecran. A anunțat tot timpul că va reveni pe micul ecran fiindcă jurnalismul e pasiunea ei.

Ei bine, acum anunțul a fost făcut! Și de ea, și de postul cu care a semnat contract de colaborare, Kanal D, deținut de unul din marile trusturi de presă turcești.

„Şi Acum, TADAAAAM!

Şiiiiiii să ne vedem cu bine, Căci Avem Treabă Multă!

Ps. Vă aştept pe toţi să-mi fiţi Alături şi Vă promit că este cel mai spectaculos proiect media al anului! Ne vedem Curând!”, a scris jurnalista pe Facebook, în postarea prin care îşi anunţă revenirea în televiziune, la Kanal D.

Și Kanal D a anunțat, pe pagina oficială, că Denise Rifai va face parte, începând din această toamnă, din echipa postului. Se spune că telespectatorii vor vedea o jurnalistă incisivă și pregătită să le ofere o emisiune-fenomen, un format cu totul special, care va fi o surpriză totală.

„Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus <Da!> cu tot sufletul si asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”, a declarat jurnalista.