Deșteaptă iubită are Liviu Vârciu! De Ziua îndrăgostiților i-a băgat un ghimpe-n inimă artistului

Deșteaptă iubită are Liviu Vârciu! De Ziua îndrăgostiților i-a băgat un ghimpe-n inimă artistului
Liviu Vârciu a reușit să o ia prin surprindere pe mama copiilor săi de Ziua Îndrăgostiților. El a vrut să facă o glumă, dat femeia i-a dat clasă. De departe.

Deșteaptă iubită are Liviu Vârciu, Anda Călin se pare că știe cum să țină trează atenția iubitului său, deși nu e neapărat ceva la care să ne fi așteptat.  Să vedeți numai ce a făcut de Valentine’s Day.

Liviu Vârciu este un bărbat împlinit și un tânăr tată. El are trei copii deja, două fete și un băiat. Ultimii doi copii sunt rodul iubirii cu Anda. Iubita sa și mama ultimilor doi copii, Anda Călin, e de o frumusețe aparte.

În plus, Vârciu se poate lăuda cu o carieră de invidiat în lumea artistică. Totuși, zilele acestea, artistul a avut ceva probleme. Karma i-a dat niște semene. Oare le-a înțeles? Când a fost la munte a reușit să își piardă cheile de la mașină. Apoi a rămas fără talon și fără permis.

Deșteaptă iubită are Liviu Vârciu! De Ziua îndrăgostiților i-a băgat un ghimpe-n inimă artistului

Optimist, concurentul de la „Te cunosc de undeva” a depășit momentele neplăcute și s-a bucurat din plin de Ziua Îndrăgostiților. El i-a oferit Andei Călin un cadou inedit. I-a luat trandafiri cu rădăcini cu tot, ca să și-i planteze femeia în curte.

„Am venit de Valentine’s Day cu flori. Dacă nu apreciază, nu mă iubește. Ia să vedem! Uite, ți-am luat flori de Valentine’s Day. Dacă nu ies, înseamnă că dragostea ta nu e pură”, a spus Liviu Vârciu la InstaStory.

Reacția Andei Călin

Anda Călin s-a amuzat la vederea cadoului primit de la Liviu Vârciu și i-a mulțumit, spunându-i că ar mai fi găsit încă un trandafir pus de el pe mașină. „Mi-ai luat flori? Unde sunt? Mi-ai mai dat un trandafir. L-ai pus pe poartă, l-am găsit pe mașina mea. Mulțumesc, bebe!”, i-a replicat Anda Călin actorului. Și i-a arătat trandafirul roșu.

Vârciu a fost surprins de reacția Andei Călin și a continuat dialogul în aceeași notă, întrebând-o: „Mă iei la mișto? Cine ți l-a dat?”.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 15 februarie. Vom avea inundații