Destin implacabil. Polițistă strivită de mașina cu parbrizul murdar, în propria curte

Destin implacabil. Polițistă strivită de mașina cu parbrizul murdar, în propria curte
Stupoare și durere printre polițiștii din județul Alba. Una dintre colege a murit stupid, chiar în curtea casei sale. Avea doar 42 de ani.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a anunțat un eveniment trist, duminică, 22 noiembrie. Printr-un comunicat remis presei, polițiștii deplâng stingerea fulgerătoare din viaţă, la doar 42 de ani, a agentei de poliţie Ramona Ioana Micu din cadrul Postului de Poliţie Cergău care a decedat în seara zilei de 21 noiembrie 2020. Femeia era căsătorită și avea un copil minor.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au explicat în comunicat că a fost vorba de un accident și au arătat cum s-a produs:
„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 20.40, politiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Mociu, o femeie a fost blocată sub roţile unei autoutilitare. Forţele care au intervenit la faţa locului au constatat, din nefericire, decesul acesteia. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că o femeie, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intenţionând să părăsească curtea imobilului, s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei, pornind motorul. Ulterior, aceasta ar fi coborât din autovehicul, pentru a curăţa parbrizul, însă, aflându-se pe un teren în pantă, autoutilitara ar fi început să se deplaseze, femeia fiind prinsă sub roţile acesteia. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte şi lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe şi regrete. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.
Așadar, poliţista Ramona Ioana Micu era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj şi a fost prinsă sub roţile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara. Potrivit cercetărilor, aceasta a urcat la volan cu intenţia de a părăsi curtea. A pornit motorul, dar nu a asigurat autovehiculul corespunzător. În momentul în care a coborât pentru a curăţa parbrizul, autoutilitara a luat-o la vale şi a surprins-o pe femeie sub roţi.