Detalii neștiute despre nunta Alexandrei Stan. O fostă vedetă de televiziune i-a cununat

Detalii neștiute despre nunta Alexandrei Stan. O fostă vedetă de televiziune i-a cununat
Sunt foarte îndrăgostiți și au ales să facă nunta în secret, pentru că au dorit intimitate. Au ieșit la iveală detalii necunoscute despre locul în care Alexandra Stan s-a căsătorit.

A fost dragoste la prima vedere și și-au dorit enorm să-și unească destinele. Unde au spus da Alexandra Stan și iubitul său, Emanuel.

Detalii neștiute despre nunta Alexandrei Stan. O fostă vedetă de televiziune i-a cununat

Nu au vrut sub nici o formă să aibă o cununie civilă la Primărie și au ales un loc special. Alexandra Stan și iubitul său, Emanuel, au fost la Câmpulung, locul unde s-a născut tânărul. Au ales să se îmbrace în costume populare, iar primarul orașului, bun prieten cu mirele, i-a căsătorit la Nămăiești.

„Noi ne-am programat cununia civilă pe data de 24 aprilie, la Câmpulung, pentru că el este din acest oraș. Și pentru că știam că acolo se poate face așa, mai în secret decât în București sau în Constanța, cununia civilă. Am decis să facem acolo și ne-am dorit foarte mult să oficializăm toată ceremonia într-un loc special.

Adică nu ne-am dorit să facem la Primărie. Așa că am avut o ceremonie foarte frumoasă, susținută chiar de doamna primar din Câmpulung, care este și prietena noastră. Am făcut la Nămăiești, care este un loc superb, unde există chiar și o icoană făcătoare de minuni.

Măicuțele de acolo au fost foarte drăguțe că ne-au permis să facem cununia acolo.”, a mărturisit Alexandra Stan, potrivit viva.ro. Primărița de la Câmpulung este chiar fosta vedetă ProTV, Elena Lasconi, care a câștigat detașat alegerile în acest oraș, spre uimirea tuturor.

Înainte de a-i deveni soț, iubitul i-a fost terapeut

Alexandra spune că atunci când i-au văzut în costume populare, măicuțele au fost pe cât de mirate, pe atât de fericite. “Măicuțele nu știau cum ne îmbrăcăm noi și nici noi nu știam că vom ajunge într-un muzeu etnografic. Surpriza a fost când, din instinct, ne-am îmbrăcat și noi tot în costume populare.

Când am ajuns acolo și ne-au văzut măicuțele, vă dați seama că au fost foarte uimite”, a mai spus frumoasa cântăreață. Înainte de-i deveni soț, Emanuel i-a fost Alexandrei atât terapeut, cât și bun prieten.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre