Unele din problemele Narcisei Guță sunt mai vechi. În urmă cu ceva timp, aceasta a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. Acest lucru s-a întâmplat după ce Narcisa a aflat de relația lui Nicolae Guță cu „Beyonce de România”, a intrat în casă peste tânără, a bătut-o și i-a și furat câteva bunuri.

Narcisa Guță, pe numele din buletin Narcisa Balaban, este și parte vătămată într-un dosar penal înregistrat la Judecătoria Focşani după ce a fost bătută crunt de un fost iubit. Fapta a avut loc la finele anului trecut, când agresorul ar fi amenințat-o cu moartea arătându-i un briceag pe care-l avea asupra lui. Bărbatul, pe numele lui,  Cornel M, a fost trimis în judecată pe 16 noiembrie pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu, lovire și alte violenţe,

„În jurul orelor 24:00, a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag, spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară” , se arată în motivarea ordinului de protecție.

„Regina aroganțelor” nu are după ce bea apă, „Regele manelelor” nu o ajută

Dar adevăratele probleme ale Narcisei sunt de altă natură.  Iar situația este cât se poate de gravă. „Regina aroganțelor” cum era numită în vremurile ei bune, Narcisa a ajuns să aibă restanțe la întreținere, și este vorba de sume uriașe de bani. Ca atare, Asociația de locatari a dat-o în judecată pentru recuperarea banilor pe care aceasta îi datorează.

Narcisa, care cucerise, la un moment dat, publicul cu piesa ei „Actrița principală”, alături de DeSanto, a ajuns săracă-lipită pământului. Vecinii Narcisei au deschis un proces la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală pentru a recupera datoriile colosale pe care Narcisa Guță le-a acumulat. Următorul termen al procesului, care a fost deja amânat de două ori, va avea loc pe 2 noiembrie.

Pandemia i-a pus capac Narcisei. Până la Starea de Urgență, aceasta  mai avea cântări, apoi totul s-a anulat, iar iubita lui Guță a rămas fără nicio sursă de venit. La un moment dat, Narcisa l-a acuzat pe manelist că nu se îngrijește deloc de pensia alimentară pentru fiul său și că nu o ajută financiar, după ce a părăsit-o pentru alta.

Sursa foto: Instagram

Ce povestește Mădălina Ghenea despre primul film pe care l-a făcut în România. Lansarea va fi curând

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri