Dezastru la „Splash! Vedete la apă“: o vedetă a fost înlocuită, alta nu știe să înoate

Dezastru la „Splash! Vedete la apă“: o vedetă a fost înlocuită, alta nu știe să înoate
Joi, 11 august, de la 20:00, la Antena 1, va fi difuzată premiera celui mai răcoritor show al verii, „Splash! Vedete la apă“. O vedetă importantă lipsește însă din distribuție.

Ramona Olaru a absentat motivat de la bazinul Olimpic de la Bacău, iar rolul ei a fost preluat de Diana Munteanu, care s-a bucurat să facă echipă cu Monica Bîrlădeanu şi Răzvan Fodor.  Motivul a fost că în ziua respectivă aceasta și-a aniversat ziua de naștere, pe o plajă de la malul Mării Negre.

„Vă mulțumesc că m-aţi ajutat să pot petrece cu prietenii mei aici, de ziua mea. Și, mai ales, îi mulțumesc Dianei, care este o prietenă de nădejde și iată, că te poți baza pe ea oricând“, a mărturisit Ramona Olaru într-o filmare. „Prietenii, la nevoie se cunosc. Iar noi facem asta întotdeauna“, a completat Diana Munteanu, bucuroasă că i-a fost de ajutor.

Cine e concurenta care nu știe să înoate

Andreea Bododel se numără printre concurenții care au răspuns „Da!” provocării „Splash! Vedete la apă“ deși nu doar că nu ştie să înoate, și, în plus, are şi o teamă foarte mare de apă şi de înălţime.

„Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar, cu toate astea, am și doza aia de curaj, de adrenalină, care trebuie potolită cumva. Vin de la Constanța, îmi fac și orașul de rușine, practic (…). Sunt mulțumită de ceea ce s-a întâmplat la antrenamente, dar, vreau și mai mult de la mine. (…). Mi-ar plăcea să sar de cât de sus voi putea și voi simți eu la momentul respectiv“, a declarat Andreea Bododel.

În seara competiției, Andreea Bododel a fost susținută de fiul ei, dar și de câțiva apropiați care au emoționat-o atât de mult, încât nu și-a putut stăpâni lacrimile. La antrenamentele desfășurate la bazinul olimpic de la Bacău, bruneta a fost perseverentă și a ținut cont de sfaturile celor trei antrenori.

Pe ce platformă s-a oprit și ce săritură a executat, telespectatorii vor putea descoperi urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, ce va avea premiera joi, 11 august, de la 20:30, la Antena 1.

„Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor.

În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – care se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete și serotonină. La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“.